ST Moto 78 Napisano juče u 20:17 U prolazu, 2 postova Lokacija: Split Motocikl: Suzuki Gsx R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Ekipa malo moje avanture ovog ljeta,ispunio sam svoju veliku želju! 3 dana je svakako malo ali bolje išta nego ništa! Neki su već ovo vidili ali eto,nadmašilo je moja očekivanja. Nije ispalo kako sam očekivao jer jednostavno za tako nešto treba ipak biti svih 20 dana! Evo i linka za video.... PS:Želim svakome da ispuni tu želju nekad u životu! 34 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 504 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Opa, vidi ko je došao.. Ajde idi u onu temu za predstavljanje, startuj kako treba, mnogi će se obradovati.Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21952 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2762 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, pa to je naš Duje, njega nema ko ne zna... Dobro dosao nazad na forum i bravo za reportazu Promenio pre 3 sati član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesone 9 Napisano pre 13 sati U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Odgledao sam kada si postavio na YT. Pratim tvoj kanal. Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ST Moto 78 Napisano pre 13 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Split Motocikl: Suzuki Gsx R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, KoleD je napisao: Opa, vidi ko je došao.. Ajde idi u onu temu za predstavljanje, startuj kako treba, mnogi će se obradovati. Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka Bio sam se vec predstavio kad sam isao u Chernobyl s motorom ima koju godinu ali onda sam ima drugi mail i password koji sam promjenio do danas 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1430 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 283 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @ST Moto se mnogo bolje predstavio ovim videom nego oni koji se "predstavljaju u temi" Kvalitetno snimljeno, mene je sad inspirisao da i ja iskoristim priliku i pogledam neke trke koje su mi lako dostupne. Mene lično ne privlači racing ali sam za to da vredi pogledati događaj gde se ljudi okupljaju. Evo, upravo gledam https://www.donington-park.co.uk/calendar , to mi je na 25 km samo do Silverstone imam 120km ... Silverstone Events | Racing Events at Silverstone WWW.SILVERSTONE.CO.UK Experience racing events like no other. From Formula 1 to Moto GP and beyond, it's all here at Silverstone. Discover the latest Silverstone events today! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...