Ponyexpress 86 Napisano Utorak u 17:26 U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, živke je napisao: Majstore sve sve, ali televizor u garaži je vrh Meni se odavno mota ta ideja po glavi, da imam za tutorijale i servisnu knjigu da gledam E hvala ti,ali pazi na tv u gledam po...ice,ebes tutorijal i servisne knjige,jos i napolju sefu sam odavno reko,ove tablete i govna smakni od mene na tome ja drugo gledam,ti to meni na papir stavi crno na belo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 86 Napisano Utorak u 17:52 U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm,sad da objasnim kako sam merio,videt cete crnu tacku markerom na prvoj slici,zatim postavljeno pomicno merilo,da ne kazem subler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 86 Napisano Utorak u 17:54 U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Zatim pomerio vilu koliko pusta u desno,pa izmerio,isti princip sa vilom ka levo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 86 Napisano Utorak u 17:56 U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Na osecaj je mnoooogo,reko bih brutalno 3.36mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 86 Napisano Utorak u 18:43 U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pogonski zubcanik,ima sta da se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 86 Napisano Utorak u 18:52 U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Veliki zubcanik,mada tu i lezajevi su za zamenu,nego neznam kako da vam prenesem povrsinu gume,kako da slikam da vidite i vi,ono je kockasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 86 Napisano Sreda u 15:16 U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Auu e ljudi davno sam nesto ovako dugo grebo i cistio,tepsiju vec jednom praznio,ali uspeo skockati 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 177 Napisano Sreda u 16:44 Zainteresovan, 769 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Tu izgleda fali neka podloska , lanac strugao deklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 86 Napisano pre 2 sati U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 11. 2025. at 17:44, bogdan je napisao: Tu izgleda fali neka podloska , lanac strugao deklu Nema podloske,i ja sam pomislio isto,ali ni po katalogu delova nepokazuje na semi nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 86 Napisano pre 2 sati U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi neznam ovo sredstvo za koroziju sta je i koje je,komsija mi doneo u maloj plasticnoj casi,i ja ga premazao gde god sam uspeo dohvatiti,mogu vam reci ubija! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 86 Napisano pre 37 minuta U prolazu, 46 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi zao,sad kako gledam,bolje da sam crnom bojom farbao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...