Jump to content

Moto Zajednica

Upala mi mala grančica u rezervoar

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Slučajno mi je upala i sam ne znam kako mala grančica u rezervoar i pala na dno.U pitanju je motor kawasaki versys 650 2010 godiste je l bi trebalo da bude nekih problema.Pozdrav bajkeri i hvala unapred na odgovoru

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1318 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Postoji filtar goriva tako da nema potrebe za panikom. I naravno treba je nekako izvaditi u krajnjem slučaju skinuti tezervoar i istresti je.

• Drug član, 3242 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac

Ima kod kineza fleksibilna hvataljka sa tri kandžice. Mnogo prostije od skidanja rezervoara.

Inače, ništa ne smeta i da ostane.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Misbehave Responsibly, 1717 postova
  • Motocikl: FZ6S

Ne smeta ... hmm .... ako je orah ili hrast, zaista ne smeta, čak i nije loše; dođe mu ko neki ekološki oktan buster. ALI !  Ako je topola, breza ili vrba to može da bude opasna jebada. U tim stablima žive razne prgave vile i vilenjaci koji mogu da naprave ooozbiljan, crno detinji, pičvajz.  ;)

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 825 postova
  • Motocikl: Tomos 14 M 1981

Tradicionalne metode za bojenje rakije

U svetu rakije, tradicionalne metode igraju ključnu ulogu.

Jedna od najpoznatijih metoda je upotreba hrastovog drveta koje obezbeđuje ne samo predivnu zlatnu boju, već i karakterističnu aromu.

Osim drveta, razne prirodne boje, poput onih dobijenih od voća ili biljaka, takođe mogu biti deo procesa bojenja.

Ove metode ne samo da doprinosi estetskom izgledu rakije, već dodatno obogaćuju njen ukus i aroma.

Promenio član feniks
  • Podržavam 1

• Drug član, 1799 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Meni je svojevremeno upala vata sa štapića za uši u rezervoar. Nisam ni bio siguran da li je u rezervoaru, vidim nema je na štapiću, ali kada sam proverio baterijskom lampom vidim je na dnu rezervoara. Odmah mi je na pamet pala trokraka hvataljka, što pomenu Miša, ali kako je nisam imao moram sam nešto drugo da smislim. Znao sam da verovatno ništa ne bi falilo i ako ostane unutra ali bi me to stalno žuljalo pa sam morao nešto da smislim. Mrzelo me da skidam rezervoar pa sam našao drugo rešenje. Stavio sam plastičnu kantu pored motora i ubacio crevo u rezervoar, potegao da krene gorivo i posmatrajući lampom usmerio početak creva pored vate. Usisalo ga je i već sledećeg trena je završilo u kanti...

Verujem da na taj način možeš rešiti problem.  ;)

Promenio član bajker71
  • Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja