Saša986 4 Napisano Octobar 19 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki gs500, Honda Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Jel ima neko zupcanik pinjona brzinomera za Hondu Dominator 650, '95-o? Ili mozda neko bolje resenje od metala i sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2143 Napisano Subota u 02:12 Drug član, 1615 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš po netu ljude koji prave to od plastike, samo kucaj na Google "plastični zupčanici"Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 470 Napisano Subota u 05:50 (promenjeno) Zainteresovan, 485 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji na ebayu nije skupo. Ako budi pravili bice skuplje... taj se lomi kada se menja guma i slida tocak, a ne vrati se nazad kako treba. A ima i na kp. Skeniraj qr Promenio Subota u 06:03 član plumber.ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša986 4 Napisano Subota u 07:08 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki gs500, Honda Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzimao vec te sa ebay-a ali ne traje duze od mesec dana, bacen novac, plastika je verovatno slabije cvrstine. Pokusao da nadjem nekoga da napravi od mesinga, aluminijuma ili sl ali nisam uspeo. Probacu sa ovim sa kp, pise da je originalni deo Promenio Subota u 07:10 član Saša986 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 470 Napisano Subota u 07:23 Zainteresovan, 485 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na hondi je originalni, traje vec 30 godina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2143 Napisano Subota u 09:16 Drug član, 1615 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je loša sajla i bužir ima opet da se pojedeSent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša986 4 Napisano Subota u 09:20 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki gs500, Honda Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nova je sajla, nju sam uspeo naci origonal ali nisam nasao originalni zupcanik. Zamenske potrosio 2 kom i vidim da nije to to. Pinjon nema lufta niti je pojeden zato mi je i pretpostavka da je materijal los. Probacu s ovim sa kp pa da vidim da li ce potrajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 1058 Napisano Subota u 11:56 (promenjeno) Zainteresovan, 360 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan @Saša986 Ja mogu da ti odštampam koliko hoćeš komada. Promenio Subota u 11:58 član House Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 1058 Napisano Subota u 11:57 (promenjeno) Zainteresovan, 360 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi potvrdi da l je to ovo i štampam ti desetinu komada pa menjaj kad crknu, ili ako hoćeš neki ultra jak materijal, ali to ćemo morati da nabavimo 44806-KF0-000 Ako je ovo OEM broj, imam model Moj je predlog da ne daješ 4000 na kp za ovo. 062 299 193 Piši na viber/whats pa se dogovaramo. Promenio Subota u 12:00 član House 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 1058 Napisano Subota u 12:37 Zainteresovan, 360 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša986 4 Napisano Subota u 13:08 U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki gs500, Honda Dominator 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi House, jedan kom u tocku, 2 u dzepu pa videcemo ;) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...