RATKO SX 4 Napisano Februar 16, 2009 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha XTX660 2006 god. Drugi vlasnik,motor presao 41000 km redovno servisiran i ima knjizicu... Znaci ovako: Akrapovic full (ima papire) KN filter Gume pirrelii scorpion sync lanac lancanici DID zlatni Stitnici za ruke stitnik motora komplet Givi koferi( tri komada) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Prodajes ga za sta ili za koliko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Februar 16, 2009 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan cena 4800 hitno...motor u extra stanju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Februar 16, 2009 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan kontakt telefon 0638266089,0658723465,0644226692 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vidim i da čujem motor, a čuje se :o. Motor je stvarno vrh. Srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STRUJA (Rob lepih žena) 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za motor ali ako može sa fabričkim auspusima pošto se ja plašim kad se motor jako čuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Februar 16, 2009 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan naravno strujkane za tebe postoje sve kombinacije.... ;D ;D ;D :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan mnogo dobar motor! imao sam prilike da ga vozim,JEDNO 25000 km!!! : nije neka picolovka,ali vrhunska radna masina! pouzdan motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan CITAO SAM JEDAN PUTOPIS SA ISTOM YAMAHOM i koferima lik je za 1g presao 100 000km bez greske . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan motor je full...bas ovako nesto planiram ako sa R predjem SM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad ga zavalite bicete puni , imam KTM Duke 2 bas za vas ako ste zainteresovani !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moguce su i neke kombinacije za ovaj motor! Zamena za neki drugi uz doplatu,zamena za gradjevinske masine..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan poslednja cena je 4500 eura!!!!! HITNO!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO I HITNO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo cenjena, HITNO mi je da prodam motor!!! Pocinje sezona radova i potrebne su mi pare za masinu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko trazis za kofere sa nosacem,ako uoste prodajes posebno?Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sve u kompletu,kao sto je u opisu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan MOGUCE SVE KOMBINACIJE!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moguce zamene za RAZNO!!!!! Gradjevinski materijal,...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Potrebni su mi samo koferi i nosac za njih. Moze?! pmirkov@yahoo.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ZAR JE OVAKO TESKO PRODATI MOTOR,A JOS OVAKO DOBAR I EGZOTICAN,A ISTOVREMENO PO VEOMA POVOLJNIM USLOVIMA!? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko u stvari prodaje motor, ratko SX ili pana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...