garabin 6 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za drugara: Kozna moto jakna, sa dzepovima za protektore na ramenima, laktovima i ledjima (bez protektora), NOVA - ne koriscena, velicina XL ! Sve informacije iskljucivo na telefon: 060/6-211-211 (Nikola) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 16, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si barem cenu da stavis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da, stavi cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugari rekoh vam da je oglas od drugara a on nema net i napisah da "sve informacije na tel...". Pa ga zovite i raspitajte se. Cim nije rekao cenu znaci dogovor.... Nije valjda skupo potrositi dva tri impulsa...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Februar 16, 2009 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pa bez obzira cena diktira dali ću zvati za nešto ili ne ,nisu u pitanju impulsi nego ozbiljnost prilikom davanja oglasa pa makar i uslužnih Covek je APSOLUTNO U PRAVUUUU!!!!!!!!! EBEM GA bas ako je tolki problem da se stavi cena pa makar bila i usluzna prodaja za BARAKA OBAMU!!!! MR.Obama kolko paaaraaa???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Februar 17, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sve informacije iskljucivo na telefon: 060/6-211-211 (Nikola) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio novu u radnji u zarkovu danas trzni centar mondo, 100 evrica odlicna jasha wintex tako nesto tako da me sad vise i ne interesuje koliko ova kosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan metite bre cenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan A,i nije ti neka jakna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna jakna...nije ispod 250 e sigurno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je do bola dobra.Imam zuto crni V strom pa bi mi extra legla....Jakna je za visoke i teske ljude...Tip je preko 190cm i 100kg...Bas za mene..Steta sto mi je cena malko jaka.... :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...