sszgo 10 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan priznacemo i helanke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 16, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imam IXS all season Vigor jaknu kojoj samo skinem termo ulozak, i obucem preko majice . Dole obicne farmerke, na rukama tanke letnje rukavice i naravno kaciga Ovo vazi za krace ture i gradsku voznju . Problem moze nastati posle duzeg cimanja na semaforima kad se oseti blago prokuvavanje ;D Mada leti ionako 80% vozim samo nocu, izbegavam voznju preko dana i uvek nosim flasicu sa pola litre vode ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1734 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1005 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan puna oprema ........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da malo preciziram...uglavnom mislim na voznju PO gradu preko dana (guzve, semafori..) i naravno po gradu nocu. Bez extremnih brzina i slicno. Do 90-ak. Za van grada, duze ture, po planini sto neko rece zna se sta ide Kako mislis 90-ak, pa nigde nije dozvoljeno preko 60 Km/h u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka max. 50 km/h u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan letnja varijanta za po lokalu patike,farmerke,majica,pojas,letnje rukavice(one sto su mu bile male pa sam skratio prste ),naravno kaciga i naocare za sunce i za noc bih dodao i jaknu...a za neku duzu foznju zna se full Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Do sad je bila ova kombinacija s prve slike, a ako bude srece ubuduce ce biti nesto kao s ove druge, samo obavezno rupicasto, lakse podnosim hladnocu nego vrucinu, a ne pogadja me puno kad izgorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je obavezna i leti i zimi a takođe i jakna.Prošle godine sam se vozila u kožnoj jakni i nije bilo toliko strašno na 33 stepeni a skoro sam kupila pravu letnju jaknu-javiću kakvi su utisci kad dođe vreme za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 18, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan oobavezno farmerke nikad totalno gola kolena ! i gore duks jakna sve sto mogu da podnesem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Februar 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam IXS model: X-Jacket BAMAKO link: http://www.ixs-fashion.com/b2c.asp?PageNo=DEFAULT Testiraa leti i na 35 stepeni u podne, auto put, kroz sumu, grad,.. Nema problema sem u gradu posle 3 - 4 semafora kad postaje toplo, i nocu sa planine kad se vracas bude hladno? Resenje novine na grudi i "udri" ( za nocnu voznju) za grad nemam savet. Uz njih idu i pantalone, kontak rajfeslus, zastita sve, ( i sve isto vazi, sem za nocnu voznju kada su sasvim O.K.): IXS model X-Trousers NAMIB ll link: http://www.ixs-fashion.com/b2c.asp?PageNo=DEFAULT Te NAMIB II pantalone su kanta ako nemas nesto ispod... meni bar. Tako sam jednom stajao svakih 5 minuda da pisam jer mi je bilo hladno SAMO za "cojones". inace su jako kvalitetne ali taj deo za vetilaciju... pfff... bzvz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle89 0 Napisano Februar 18, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno leti od opreme samo kaciga, znam da pravim gresku, verovatno se za ove 2 godine nisam propisno negde razbio pa da pocne da budem u full opremi 24\7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da malo preciziram...uglavnom mislim na voznju PO gradu preko dana (guzve, semafori..) i naravno po gradu nocu. Bez extremnih brzina i slicno. Do 90-ak. Za van grada, duze ture, po planini sto neko rece zna se sta ide Kako mislis 90-ak, pa nigde nije dozvoljeno preko 60 Km/h u gradu U gradu postoji i autoput Naravno ode se malo i van grada tipa avala, pancevo itd...a to ja smatram gradskom voznjom ;D Da ne pomisle ljudi da ne postujem propise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo moje prolecne odece i zimske a vala i letnje u vecernjem periodu fali mi samo kaciga a bice mozda ova nova: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan FULL oprema bez postava sa otvorenim patentima za venilaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 18, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidjeh temu, pazi ovako, evo ti ova dva moja citata od ranije (mrzi me da ponovo pisem) i otprilike tako bi trebalo da izgleda komplet za ljeto i tople dane: Ljeto-grad: 1. Gradsko-putna kaciga 2. Svilena podkapa 3. Jakna koja potpuno propusta vazduh i ventilira i uz to ima i izmjenjivu postavu koja ne propusta vazduh sa svim protektorima naravno (odlicna fora) 4. Kornjaca-mala 5. Ljetnje rukavice sa protektorima na svim zglobovima 6. (tada koristim ove gradsko-prigradske cizme) Stigla je i ona... "savrsena ljetnje-proljecnja jakna" :mrgreen: To je Alpine Stars model AirFlo: Okacicu slike ovih dana, posto uzivo izgleda potpuno drugacije... Jakna je fenomenalnog kvaliteta izrade i zavrsne obrade. Stvarno, svaka cast Alpine Stars... Osim toga, jakna je vise nego multifunkcionalna. Ima CE protektore na ramenima i laktovima i CE mekani protektor na ledjima sa mogucnoscu zamjene tvrdim Alpine Stars RC protektorom za ledja (ovo na ledjima nema ni jedna mesh jakna tj. ljetnja vjetropropusna jakna...). Vec sam pricao o tome da je potpuno vjetropropusna, a da ima postavu koja ne propusta ni vodu ni vjetar (ovo nije termo postava!). Potpuno podesivi i pomjerljivi protektori (to bi trebalo da je vec standard na svim jaknama) i najjaca stvar od svega su rukavi. Duz skoro cijelog rukava se proteze patent koji moze sluziti za dodatnu ventilaciju, a kada ga otvorite postoji traka kojom suzavate rukav tj. zatezete protektor oko ruke da se nebi klimao. Ovo je dobro jer prvo, nema svako istu ruku, a drugo, niste uvijek isto obuceni (maica, duks...) i ne nosite uvijek postavu... Jaknu svima toplo preporucujem! :kul: Jednostavno je savrsena! Ovo mi je najjaci pazar do sada! Mada, nisam nista manje odusevljen i ovim prije :mrgreen: Najvaznija stvar je definitivno jakna od Mesh materijala, rukavice, pojas i obavezno obuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan kaciga,jakna sa protektorima,a na motoru imam 3 kofera,pa mogu u 2 kofera da nosim uvek sa sobom sve sto mi treba od odela.jedan kofer je za pice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Februar 19, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan evo moje prolecne odece i zimske a vala i letnje u vecernjem periodu fali mi samo kaciga a bice mozda ova nova: Idi bre covece imas IDENTICNU opremu kao ja! ;D Naravno, bez kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan sa istim pantalonama...samo ih ja nosim i zimi ali ispod oblacim termo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da dodam...ko normalan vozi u ovome leti?? Ja se ovako obucem kad vozim u novembru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa spor ti je motor inace bi ti trebala jakna i ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Februar 20, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da dodam...ko normalan vozi u ovome leti?? Ja se ovako obucem kad vozim u novembru. Ja sam u ovoj jakni vozio letos na 35+ stepeni... a i zimus na -6... za te pare jakna me je oduvala. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...