brankoXM 863 Napisano pre 5 sati MK SO Zandarmerije, 694 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan koji adrenalin vozim kao baba. mene rade kilometri a ne kilometri na sat strom mi je prvi pik,ali nisam jos nista odlucio. zato me i zanimaju misljenja o drugim motorima. stromic mi je prvi pik jer mi je najvise "adv" fazon,moze blago van asvalta iako kod mene najverovatnije i nece. versus i trejser mi deluju sportskije od onog sto mene privlaci. ali kazem-nista jos nije odluceno i otvoren sam za to da iskoci jos neki kandidat .bez kineza. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20825 Napisano pre 5 sati Integrisan, 6445 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, brankoXM said: koji adrenalin vozim kao baba. mene rade kilometri a ne kilometri na sat strom mi je prvi pik,ali nisam jos nista odlucio. zato me i zanimaju misljenja o drugim motorima. stromic mi je prvi pik jer mi je najvise "adv" fazon,moze blago van asvalta iako kod mene najverovatnije i nece. versus i trejser mi deluju sportskije od onog sto mene privlaci. ali kazem-nista jos nije odluceno i otvoren sam za to da iskoci jos neki kandidat .bez kineza. KTM 790 ADV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 863 Napisano pre 4 sati MK SO Zandarmerije, 694 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan on je van dometa, neki max cene mi je cena trejsera 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1482 Napisano pre 2 sati Drug član, 1233 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ako izuzmemo cenu, nekako mi čovek koji najviše naginje ka Stromu i KTM nikako ne idu u istu jednačinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15221 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8051 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da doplati još 1300 evra za rezervne bregaste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8481 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 3441 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, brankoXM said: koji adrenalin vozim kao baba. mene rade kilometri a ne kilometri na sat strom mi je prvi pik,ali nisam jos nista odlucio. zato me i zanimaju misljenja o drugim motorima. stromic mi je prvi pik jer mi je najvise "adv" fazon,moze blago van asvalta iako kod mene najverovatnije i nece. versus i trejser mi deluju sportskije od onog sto mene privlaci. ali kazem-nista jos nije odluceno i otvoren sam za to da iskoci jos neki kandidat .bez kineza. Imam jedan još predlog. NX500. Baj d vej... Vstrom je isto off road kolko i versys ako ne i manje, jer je blizu poda. Promenio pre 1 sat član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 863 Napisano pre 40 minuta MK SO Zandarmerije, 694 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan to da ali ovako,na izgled,strom mi deluje vise"advencerski",ima kljun,jelte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20825 Napisano pre 25 minuta Integrisan, 6445 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Mora da doplati još 1300 evra za rezervne bregaste Kazu da je sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...