brankoXM 865 Napisano juče u 14:57 MK SO Zandarmerije, 695 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan koji adrenalin vozim kao baba. mene rade kilometri a ne kilometri na sat strom mi je prvi pik,ali nisam jos nista odlucio. zato me i zanimaju misljenja o drugim motorima. stromic mi je prvi pik jer mi je najvise "adv" fazon,moze blago van asvalta iako kod mene najverovatnije i nece. versus i trejser mi deluju sportskije od onog sto mene privlaci. ali kazem-nista jos nije odluceno i otvoren sam za to da iskoci jos neki kandidat .bez kineza. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20834 Napisano juče u 15:09 Integrisan, 6449 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, brankoXM said: koji adrenalin vozim kao baba. mene rade kilometri a ne kilometri na sat strom mi je prvi pik,ali nisam jos nista odlucio. zato me i zanimaju misljenja o drugim motorima. stromic mi je prvi pik jer mi je najvise "adv" fazon,moze blago van asvalta iako kod mene najverovatnije i nece. versus i trejser mi deluju sportskije od onog sto mene privlaci. ali kazem-nista jos nije odluceno i otvoren sam za to da iskoci jos neki kandidat .bez kineza. KTM 790 ADV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 865 Napisano juče u 15:33 MK SO Zandarmerije, 695 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan on je van dometa, neki max cene mi je cena trejsera 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1484 Napisano juče u 17:27 Drug član, 1235 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ako izuzmemo cenu, nekako mi čovek koji najviše naginje ka Stromu i KTM nikako ne idu u istu jednačinu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15225 Napisano juče u 17:58 Integrisan, 8053 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da doplati još 1300 evra za rezervne bregaste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8482 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Drug član, 3442 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, brankoXM said: koji adrenalin vozim kao baba. mene rade kilometri a ne kilometri na sat strom mi je prvi pik,ali nisam jos nista odlucio. zato me i zanimaju misljenja o drugim motorima. stromic mi je prvi pik jer mi je najvise "adv" fazon,moze blago van asvalta iako kod mene najverovatnije i nece. versus i trejser mi deluju sportskije od onog sto mene privlaci. ali kazem-nista jos nije odluceno i otvoren sam za to da iskoci jos neki kandidat .bez kineza. Imam jedan još predlog. NX500. Baj d vej... Vstrom je isto off road kolko i versys ako ne i manje, jer je blizu poda. Promenio pre 23 sati član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 865 Napisano pre 22 sati MK SO Zandarmerije, 695 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan to da ali ovako,na izgled,strom mi deluje vise"advencerski",ima kljun,jelte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20834 Napisano pre 22 sati Integrisan, 6449 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Mora da doplati još 1300 evra za rezervne bregaste Kazu da je sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8090 Napisano pre 21 sati Drug član, 2250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Imam jedan još predlog. NX500. Baj d vej... Vstrom je isto off road kolko i versys ako ne i manje, jer je blizu poda. Da vam kaze nesto jedan coek... Gospodin , pre svega ! Motor mora biti iz Japana , mora imati najmanje 4 cilindara , postavljenih u redu .... Sve ostalo je kompromis 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7845 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Drug član, 2627 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Vstrom je isto off road kolko i versys ako ne i manje, jer je blizu poda. Ne znam da li se zezaš ili ozbiljno to misliš. Versys ima 17 ice točkove. Elem baš pratim jedan putpopis gde je strom jedna od glavnih uloga. Verovatno se ni vozač a ni motor ne bi složili sa tvojom konstatacijom Promenio pre 21 sati član živke 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 252 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Da vam kaze nesto jedan coek... Gospodin , pre svega ! Motor mora biti iz Japana , mora imati najmanje 4 cilindara , postavljenih u redu .... Sve ostalo je kompromis Apsolutno se slažem sa vama gospodine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8482 Napisano pre 13 sati Drug član, 3442 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, živke said: Ne znam da li se zezaš ili ozbiljno to misliš. Versys ima 17 ice točkove. Elem baš pratim jedan putpopis gde je strom jedna od glavnih uloga. Verovatno se ni vozač a ni motor ne bi složili sa tvojom konstatacijom Noup... Po zvaničnim podacima vstrom ground clearance 165mm, versys 170mm.. Sve što treba sa uradiš da staviš jednog pored drugog i pogledaš kolko su od poda. I onda tu ispod dodaš štitnik motora pa se to još spusti. Da ne idemo u omanje detalje kao što su hod suspenzija i tako to... Gde prođe vstrom proć'e i versys tvrdim. 19ka točak mu pomaže kod rupa i to je lepo. A ni jedan nije za off road, već za loš put. Može, ko želi.. Skidam kapu za ovaj podvig, ali to je izuzetak, jedan u 10.000 možda. A pitati SVE JEDNOG vlasnika vstroma koliko km ima na njemu na off road... Pa izvučeš zaključak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5446 Napisano pre 12 sati Drug član, 2638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kupi sta ti se svidja, dzaba ti sto moze off ili sto ima 100ks ako se tebi ne svidja. Gledao sam svasta, mali Strom mi prvi put delovao ogromno i na kraju se odlucim za Nc, lep mi motor, uzivam, svuda stigne, sto kaze koleda kakav crni off, svaki moze da sidje sa puta i da se vozi makadamom. Trecer je po mani mali motor a prgav, za Versisa ne znam al hvale ga da se lepo vozi i da ide, Storm mi lepo izlgeda i ima dovoljno snage i lepo se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7845 Napisano pre 12 sati Drug član, 2627 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: 19ka točak mu pomaže kod rupa i to je lepo. Ma dobro, svakako kaže Branko da mu off nije zanimljiv, čisto radi razgovora. Meni negde ostalo da strom ima 21 točak u XT verziji, ali izgleda da to važi za starije modele. Ja lično sam za ovo vreme koje vozim u 3 - 4 prilike minimum video ljude koji sa Stromovima voze solidan off-road. Versysa nikad 55 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Gde prođe vstrom proć'e i versys tvrdim. Ali ovo stoji, nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koras 9 Napisano pre 9 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih hteo da se nadovežem samo za sve "vozače" koji tvrde da je taj strom slab, da u rukama ozbiljnog vozača bi ostavio sve te sa 100+ ks male su nijanse u ta tri motora i svaki ima svoju prednost. Probaj sva tri i koji ti najviše legne da srce zaigra to pazari ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15225 Napisano pre 9 sati Integrisan, 8053 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da vam dođe KTM 950 Adventure star 20 godina da vam pokaže šta je offroad motocikl Ovo ostalo sve, pa ko živi u manjem gradu, znamo šta je pravi offroad. Čovek iz susednog sela do Smedereva, nosi jaja, mleko, pasulj, itd... Sve tera Apencem preko njiva, neki utabani putevi koje samo lokalci znaju. Posle toga velike firme organizuje neke događaje, voze offroad, a ja tvrdim da bi tu mlekadžija sa Tomos prošao možda i pre njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20834 Napisano pre 8 sati Integrisan, 6449 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je njemu kad ima WP vile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15225 Napisano pre 7 sati Integrisan, 8053 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan DOOOBREEEE NOGE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1484 Napisano pre 7 sati Drug član, 1235 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Koras said: Ja bih hteo da se nadovežem samo za sve "vozače" koji tvrde da je taj strom slab, da u rukama ozbiljnog vozača bi ostavio sve te sa 100+ ks male su nijanse u ta tri motora i svaki ima svoju prednost. Probaj sva tri i koji ti najviše legne da srce zaigra to pazari ! Dok ne izađu na auto-put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7624 Napisano pre 7 sati Drug član, 2170 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Legenda kaze da je neko nekada otvorio temu “sta da kupim?” Clanovi mu napisali i on otisao i kupio to 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1484 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 1235 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A druga legenda kaže da su se članovi složili oko jednog motora Ili j to možda ista legenda Promenio pre 6 sati član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1987 Napisano pre 6 sati Drug član, 2944 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Koras je napisao: Ja bih hteo da se nadovežem samo za sve "vozače" koji tvrde da je taj strom slab, da u rukama ozbiljnog vozača bi ostavio sve te sa 100+ ks male su nijanse u ta tri motora i svaki ima svoju prednost. Probaj sva tri i koji ti najviše legne da srce zaigra to pazari ! Ja vozim stroma i vozim se često sa drugarima koji voze daleko jače motore.Nije baš da im pobegnem nisam baba ali mom stromu nije lako .Kada strom treba da obiđe na 110-120 to je ozbiljna matematika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2431 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 886 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ove teme: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koras 9 Napisano pre 6 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki ER6N Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan_Jgd said: Dok ne izađu na auto-put. Apsolutno se slažem, ali sad već i autoput pun kamera,prosečnih brzina,presretača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1987 Napisano pre 6 sati Drug član, 2944 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I moram da dodam strom koji važi za malog potrošača meni troši isto kao i Fazer 1000 kad idem u grupnu vožnju.Razlog tome je ista vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...