DrugCrni 32 Napisano juče u 18:48 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/1/2025 at 9:33 PM, severian said: Braćo i sestre, drugarice i drugovi... Studenti, đaci, milicajci... Studenti su upravo pozvali sve nas, na komemoraciju, godišnjicu pada nadstrešnice - u Novi Sad. Iskreno mislim, osećam, bez mnogo prazne priče, da sve što vozi motor, a nije ćaci, tog dana treba da bude tamo! Detalje ćemo dogovoriti usput... Ali, zaista mislim da je vreme za istoriju. Makar, ovu na 2 točka. Bez rasprave, polemike. Svi za jednu stvar! Okupljanje Subota 1. Novembar 08-8.30h Parking ispred TEMPA (u bliini Kvantaske pijace) (Parking Tempa nalazi se u neposrednoj blizini Kvantasa i izlaza na Auto put ka Sidu - vidi sliku) Molim vas da ne kasnimo. Kolona kreće u tacno u 8.30h (u smeru strelica sa donje slike). Pomozite redarima (bice vidno obelezeni prslucima) da sve protekne kako treba! Idemo auto putem do Stare Pazove (nema placanja putarine!), a dalje starim putem. Detalji o ruti i mestu parkiranja, nakdnadno nakon koordinacija sa svima sa kojima se treba koordinirati! VIDIMO SE! Vidimo se u subotu!!! Jos jedna molba je da ne kasnimo, da se posle ne bi jurili. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 9649 Napisano pre 21 sati Drug član, 393 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @floyd 'si živ brate, biće mi milo da se vidimo u subotu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6703 Napisano pre 18 sati Drug član, 973 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alex989 je napisao: @severian Složio bih se sa tobom u potpunosti da nema izgovora za ne dolazak da mi se nije desilo da zakačim ovaj stomačni virus koji hara ovih dana. Maksimalno ću se potruditi da prisustvujem ali na žalost do same subote ujutro ja neću znati da li mogu ili ne mogu da idem... Valjda ću uspeti da vam se pridružim... Bolje nemoj, biće korisnije da se priključiš nekom skupu "lojalista" pa da se oni svi proseru.... sabotaža veka... 1 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1457 Napisano pre 12 sati Drug član, 1218 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 10/28/2025 at 8:59 AM, 3OPAH said: Da se suština ove teme ne bi zaboravila, nastavimo spisak, idemo na komemorativni skup, a ne na svadbu da bi se delili na mladinu i mladoženjinu stranu. 1. Severian. 2. Sashac. 3. Skittles. 4. BokyBoy 5. Павловићи 6. Jack Daniels (и момци) 7. Marko05 8. Nikola - Pera 9. Tumbe 10. There is no spoon 11. Best 12. Maza1 13. PaPaja 14. araS 15. feniks i momak i po 16. Bojan_87 17. MatorKonj 18. Promaster 19. MrD 20. Interceptor BP 21. abarth_maniac 22. SvetiAtila 23. DuleTs 24. stelt wasa 25. Matori 26. Moma 27. Dijana i Nikola (.milke.) 28. nebica933 29. max80 (+3 na karte) 30. Mischonni 31. Dulic 32. NIKOLA 1 33. Aleksandar Gal & Aleksandra Gal i za sada (+21),a bice bar jos toliko,nadam se! 34. živke 59(0). Vaske +4 581. Pedja1971 582. Hacky 583. Blackened 584. Pashutin 585. Robi 586. Saša 587. Vucko 588. 589. (radim li ispravno sa spiskom)? promena idem autom, ne motorom! vise ljudi dolazi! Vidimo se u NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1477 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Draga braćo i sestre, po točkovima Sutra je 01. novembar! 1. NOV_SAD 9 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 409 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam u Novom Sadu, prošao sam studente pešake u Inđiji, proverio malo puteve, sve ok, pristojno za vožnju... Sutra samo lagano i složno!! 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 231 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neka procena broja motora za sutra. Iz Panceva dolazi bar tridesetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 91 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally edition Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo da li je navedena lokacija kod tempa jedina tacka okupljanja ili ih ima vise (Tipa - Zmaj, LIDL, IKEA) i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 2017 Napisano pre 7 sati Drug član, 724 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Zema je napisao: Da li ima neka procena broja motora za sutra. Iz Panceva dolazi bar tridesetak. Pitanje za milion dolara!!! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15274 Napisano pre 7 sati Cool tip, 3197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko je pi*ka taj sutra nece doci... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 351 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neka procena broja motora za sutra. Iz Panceva dolazi bar tridesetak.Direktor polićacije procenice da je bilo 12 motora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22279 Napisano pre 7 sati Integrisan, 8971 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, mislim da niko nikoga ne treba da nagovara itd. Ko do sada sam ne oseća, šta da se radi.. Vrv neće ni osetiti. Biće nas koliko će biti, verujem dosta. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12070 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 4489 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Dzoni1991 je napisao: Drustvo da li je navedena lokacija kod tempa jedina tacka okupljanja ili ih ima vise (Tipa - Zmaj, LIDL, IKEA) i slicno? BUS organizuje na Zmaju… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 194 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se organizovah za sutra da mogu na dva tocka pa je red da se dopisem. (redni broj nebitan) Sole92 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1281 Napisano pre 6 sati Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li će redarska služba biti organizovana i kod BIG-a gde je planirano da budu motori parkirani? Da li treba neka sugestija oko načina parkiranja, kako bi se lakše moglo izaći tj. da ne bude neko zarobljen i da li treba motori da ostanu otključani zbog potrebe pomeranja? I nedaj Bože da li će im PP aparati biti na dohvat ruke? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 76 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 84 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, sashac je napisao: Pa ko je pi*ka taj sutra nece doci... Ja sam pi*ka i doći ću (motorom ili kolima, ne znam još - ali ću doći). Kolike li su tek pi*ke oni koji ne dođu?!?! Promenio pre 6 sati član mirorab 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13606 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3078 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Dzoni1991 je napisao: Drustvo da li je navedena lokacija kod tempa jedina tacka okupljanja ili ih ima vise (Tipa - Zmaj, LIDL, IKEA) i slicno? BJBikers u 8 h kod Tempa, krećemo u 8:30 h. BUS u 9 h kod Zmaja, kreću u 9:30 h. Ako zakasniš na prvu, tu je i druga vožnja / lokacija, a cilj je isti: stići u Novi Sad ! Par postova unazad, imaš mapu / lokaciju. Ionako ćemo se u nekom trenutku sastaviti negde, zajedno... Moja pretpostavka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 782 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan I idemo opet... Sad nisu ni bombe izgovor, nego eto, može nam se Obustavljen saobraćaj putničkih vozova do Novog Sada N1INFO.RS Saobraćaj putnčkih vozova do Novog Sada je obustavljen do daljeg, saznaje N1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 153 Napisano pre 5 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Blaza je napisao: BJBikers u 8 h kod Tempa, krećemo u 8:30 h. BUS u 9 h kod Zmaja, kreću u 9:30 h. Ako zakasniš na prvu, tu je i druga vožnja / lokacija, a cilj je isti: stići u Novi Sad ! Par postova unazad, imaš mapu / lokaciju. Ionako ćemo se u nekom trenutku sastaviti negde, zajedno... Moja pretpostavka. BUSovci su u 7 kod Zmaja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 2017 Napisano pre 4 sati Drug član, 724 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično da se malo razdvoje kolone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15274 Napisano pre 4 sati Cool tip, 3197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Gervasius je napisao: BUSovci su u 7 kod Zmaja Blaza ubaceni element. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j1ggy 74 Napisano pre 4 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jesam prelistao temu, ali ne nadjoh nista osim onog sto je @Vandrokaš pisao, a opet ne znam da li se to sto je on pisao oko BIG-a, skupa itd. odnosi na vas koji dolazite iz BG-a. A pitanje je - da li vas mi iz NS negde docekujemo ili...? Ja sam svakako veceras gde god da treba, da docekam svu tu decu i ljude, ali ako mogu nekako sutra da doprinesem, ja sam tu. Makar da vas docekamo kako treba... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13606 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3078 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav doček, ne dolazimo na svadbu... Hvala tebi @j1ggy na ponudi, biće tu dosta ljudi, motora, automobila. Naše je da dođemo, nađemo negde parking i mirno i dostojanstveno pešaka do stanice. Bez turiranja, pištaljki itd... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 2017 Napisano pre 4 sati Drug član, 724 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, sashac je napisao: Blaza ubaceni element. Dal je Blazu iko video? Da li je stvaran, ili službe kreiraju? 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3328 Napisano pre 3 sati ODUSTO OD DIJETE, 2920 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Blaža menja motore da zavara trag, služba 101% 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...