schiccucio 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos ovo da pitam,da li je komplikovano da se "zameni" druga brzina na cbr600f posto mi ponekad iskoci iz iste:)...i naravno da li se negde moze naci i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Koje je god. Honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan zavisi sta je otislo u menjacu , majstoru nije tesko da zameni pogotovu ako placas . samo pored obicno sto je u takvim sitvacijama mora da se prvo otvori menjac i vidi sta treba .ako ti je blizu "majstor zivota '(nik) mozes videti sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
schiccucio 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda je "malo" starija 90 god ali super ocuvana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
schiccucio 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je majstor Zivota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je majstor Zivota... decko je moto mehanicar iz dobanovaca e sad neznam odakle si ti i dali ti je blizu udji na pretraguu i ukucaj njegov nik pa mu pusti poruku na pp ako ti je blizu ( nisi napisao odakle si ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
schiccucio 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha ok,iz Novog Sada sam,nije to daleko,hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...