mali_zmaj 1625 Napisano Septembar 30 prisutan, 1233 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, vladags je napisao: @mali_zmaj Uzeo sam novu. Nije ništa došlo uz nju i to bih i mogao da kritikujem, ali sam od iskusnijih dobio savet da je to tako i da se sa tim moram pomiriti kad je u pitanju Honda i naši uvoznici u paketu. Do sada sam stavio Turing vizir GP composit i kreš barove gornje i donje. Čekam montažu 12V utičnice i kad stigne nosač bočnih i zadnjioh kofera. Vidiš ta glupost utičnica 12V zlata vrijedi, na TRK-u je nema, ali ima USB-C, a 12V sam ugradio ispod sica, isključivo samo za ne daj bože da mi kompresor zatreba!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 573 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan @mali_zmaj ERROR: The request could not be satisfied GIGATRON.RS Vredi svih 35€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 182 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 134 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mali_zmaj said: Vidiš ta glupost utičnica 12V zlata vrijedi, na TRK-u je nema, ali ima USB-C, a 12V sam ugradio ispod sica, isključivo samo za ne daj bože da mi kompresor zatreba!! Ja sam greškom uzeo kompresor koji nije na bateriju, nego na taj 12v utičnicu pa sam onda naknadno uzeo tu utčinicu sa povezivanjem na akumulator zlu ne trebalo. Da se nisam zeznuo u startu ne bi ni komplikovao sve. Lepo u Mi store 5000 akumulatorska lepa mala ili Temu za oko 2000 ali, nekad naučiš na teži način... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7848 Napisano Septembar 30 Drug član, 2630 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam aku ali se mislim da uzmem na 12v Ta aku uvek kad najviše treba - baterija bude prazna . Još sad i produvala gledam da vidim da li mogu da promenim samo zaptivnu gumicu da je popravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1625 Napisano Octobar 2 prisutan, 1233 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2025. at 17:26, OgiBG je napisao: @mali_zmaj ERROR: The request could not be satisfied GIGATRON.RS Vredi svih 35€ OgiBG moj kolega je uzeo to, i poslije dva puta duvanja gume, i dvoje duvanja lopte djetetu , produvala!! Ja nosim mali WV - enov kompresor, set za krpanje i dosta.. Teško da će umrijeti, utičnica mi ispod sica, ne smeta, nisam bušio ništa, ima svoj osigurač, koji je izvučen, tako da nema šanse da vuče struju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 573 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Znam ljude koji to koriste vec 2-3 god Ja licno vec par meseci, niko nije imao problem do sad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 444 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Najveći problem su baterije koje brzo stradaju ako se drži u kolima ili motoru na visokim temperaturama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7848 Napisano Octobar 2 Drug član, 2630 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, OgiBG said: Znam ljude koji to koriste vec 2-3 god Ja licno vec par meseci, niko nije imao problem do sad... Koristim je ja dosta dugo, ima nekoliko godina, i šljaka odlično ako ne zaboraviš da je napuniš Ali je produvala na kraju, mislim ok, dešava se. Samo da nađem odgovarajuću gumicu i srediću je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2080 Napisano Octobar 2 Drug član, 405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo se zove recenzija Može se uključiti automatski prevod na engleski. Kilometar sat fino laže, 140 je 125 po GPS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 444 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Tema je Kove a na snimku je Voge 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7848 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Drug član, 2630 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je to isto uskoro nećemo moći ni da ih razlikujemo edit: Ali stvarno odličan video, zanimljiv, zanimljiva vožnja. Pregledah ga brzinski. Promenio Octobar 2 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2080 Napisano Octobar 2 Drug član, 405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan E, ismejah se sam sebi Zapratio sam ovu temu sa ubeđenjem da se radi o Voge. Izvinjavam se, pišem i u odgovarajućoj temi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 444 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan I ja odgledao ceo video, baš je zanimljiv i realno su pomenute skoro sve mane i vrline. Moderatori mogu da premeste ovih nekoliko postova u odgovarajuću temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2080 Napisano Octobar 2 Drug član, 405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista dobra recenzija, iz motora izvučen maksimum na testiranju. Na našim recenzijama motor se provoza i pokaže, ne može se nazvati testom, pogotovu ne kad se pogleda ovako nešto. Koliko sam video, testirali su svašta od kineza, baš ću detaljno da pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...