marrenzo_ 12 Napisano Septembar 24 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Diversion xj 600s Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje i pozdrav svima! Novi sam clan na forumu, ne zamerite ako nesto radim pogresno. Od skoro sam usao u ovaj svet, oduvek sam voleo motore ali nisam imao mogucnosti da sebi priustim jedan. Konacno sam ispunio sebi decacki san pa gledam po forumu sta dalje, odrzavanje, majstori, oprema Vozim Yamaha xj600s diversion i prezadovoljan sam motorom. Neke stvari cu pokusati sam da radim na njemu ali za neke ce mi trebati majstor, pa me zanima koji je majstor u Nisu dobar. Hvala unapred, Marko 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8850 Napisano Septembar 24 BJB Maxi Scooter Club, 6468 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 689 Napisano Septembar 24 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao imenjače 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2087 Napisano Septembar 25 Drug član, 519 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4203 Napisano Septembar 25 Drug član, 480 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Willkomen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 41 Napisano Septembar 25 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000, Honda Shadow 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13400 Napisano Septembar 25 Ne silazi, 3043 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8710 Napisano Octobar 3 Drug član, 598 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 27 Napisano juče u 13:36 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 539 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 79 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav tebi i Nišu...pomalo...bit će svega...pozdrav gdje god bio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7845 Napisano pre 20 sati Drug član, 2627 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Marko. Lepa mašina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 360 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...