SprintZoran 11 Napisano Septembar 23 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Zovem se Zoran,rodjen sam 1966 u Jajincima,gde živim i danas. Početkom 80-tih vozio sam tomose,kasnije sa vozačkom Jawe ,Čz ,Mz...Od 90-tih do 2022 sam pauzirao. Trenutno imam Versys 650 2009g.i skuter Malaguti password 250 2011g 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 691 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Zorane 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13417 Napisano Septembar 23 Ne silazi, 3045 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 182 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Zorane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2087 Napisano Septembar 24 Drug član, 519 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4205 Napisano Septembar 24 Drug član, 480 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1813 Napisano Septembar 24 Zainteresovan, 625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zoki! Da kazem Gene (ja sam 1965) pa mi je drago da cujem da je neko iz "onog" vremena jos aktivan. Jest da to vise nije to to, ali eto, jos jedan primer da stara ljubav zaborava nema. Dobro da si se odlucio da se vratis u sedlo posle tolike pauze. Pozdrav, Dejan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8712 Napisano Octobar 3 Drug član, 598 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 27 Napisano Sreda u 13:34 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...