hunter79 0 Napisano Subota u 19:50 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nov Sam u svetu motora, ne bih da delim bajkere, Ali meni nekako deluje smesno, Kada vidimo u grupi 5-6 sa sportskim motorima I jednog chopera koji ih prati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2231 Napisano Subota u 20:32 (promenjeno) Zainteresovan, 809 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je tu smešno? Vetar je isti za sve. Promenio Subota u 21:52 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurcinovski 32 Napisano Subota u 21:37 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nadalj Motocikl: 2024 Suzuki V Strom 650xt (zuca) Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa. Neko voli crnke, neko plavuse, neko ridje. U ovome smo svi iz istog razloga, ljubavi. A sad ko sta voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 449 Napisano Subota u 23:32 Banda Opasnih, 397 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, hunter79 said: Nov Sam u svetu motora, ne bih da delim bajkere, Ali meni nekako deluje smesno, Kada vidimo u grupi 5-6 sa sportskim motorima I jednog chopera koji ih prati Mani se glupih američkih stereotipa, motorcikl je motorcikl, ili sto je kolega pre mene lepo rekao: "Vetar je isti za sve", bitno je da uživaš, a to što je grupa mešovita, ako je ekipa dobra, koga bole ona stvar sta ko vozi na gomili. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 536 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 674 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, djurcinovski said: Stvar ukusa. Neko voli crnke, neko plavuse, neko ridje. U ovome smo svi iz istog razloga, ljubavi. A sad ko sta voli. A debele? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3154 Napisano pre 22 sati Drug član, 999 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, hunter79 je napisao: Nov Sam u svetu motora, ne bih da delim bajkere, Ali meni nekako deluje smesno, Kada vidimo u grupi 5-6 sa sportskim motorima I jednog chopera koji ih prati Šta znam, meni je recimo nekako bezveze kad neko dođe ovde i onda opali ovakav prvi post. A potpuno zanemari ono: ej ljudi, ćao (zdravo, pozdrav, dobar dan), ja sam taj i taj, odatle i odatle. U skladu sa https://forum.bjbikers.com/index.php?/guidelines/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2085 Napisano pre 22 sati Drug član, 1302 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Provokacijaaaa... Cuj njemu bezveze. Bitno je da sve spaja isti afiniteti prema celicnoj zveri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...