ProMaster 12278 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2186 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Gervasius je napisao: Matija nam je poslao pozdravnu poruku kojom nam se zahvaljuje.Ja ne mogu nikako da je zakacim ovde posto je neodgovarajuci fajl. Ako je neko strucniji od mene neka mi posalje broj u inbox da mu bacim to na viber ili slicno pa neka okaci ovde. Drugar Matijinog oca Dalibor koji je i javio za celu ovu pricu je dao svoj racun za uplatu za Matijino lecenje. Podelili smo ga na IG i FB,a i ja cu staviti ovde,pa ko moze ako zeli da uplati. JANKOVIC DALIBOR racun 265000000683255397,sa obaveznom napomenom ZA MATIJINO LECENJE. Ajmo!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7163 Napisano pre 10 sati Drug član, 1594 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Уплаћено. Ајмо кол'ко ко може. До победе. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 143 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan +1, šteta što trenutno nisam mogao više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9270 Napisano pre 7 sati Drug član, 1903 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sove10 8 Napisano pre 7 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: KXF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno. Mnogo mi je žao mališana kad se pate a takvih nam je puna država. Za sve para ima, samo za zdravlje onih kojima je to potrebno se nema. E Srbijo, turim te… Izvinjavam se na rečniku Puno pozdrava za malog heroja i njegovu porodicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...