ProMaster 11687 Napisano Ponedeljak u 12:12 Drug član, 2132 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Rasplakaćete me i jedan i drugi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 614 Napisano Ponedeljak u 13:52 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic onda oko 6:40-45 na raskrsnici Pere Velimirovića i Patrijarha Pavla može? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7977 Napisano Ponedeljak u 14:42 Drug član, 2181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, kingdrom je napisao: @Darko Mihajlovic onda oko 6:40-45 na raskrsnici Pere Velimirovića i Patrijarha Pavla može? 6:45. Deal ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11687 Napisano Ponedeljak u 19:02 Drug član, 2132 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 60 Napisano Ponedeljak u 21:25 Aleksandar Gal, 99 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,da li neko zna za koga nas heroj navija? Treba mi ta informacija sto pre! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7977 Napisano Ponedeljak u 21:31 Drug član, 2181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra dolazim svakako , kad su deca u pitanju tu sam tanak, ali realno je logistika zatajila za ovu akciju ... U smislu , kontak s ocem , s organizatorom , tamo vamo, ne znam... Samo se nadam da ne dodjemo sutra tamo , oni ljudi usli u Tirsovu vec 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 60 Napisano Ponedeljak u 21:36 Aleksandar Gal, 99 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Ja sutra dolazim svakako , kad su deca u pitanju tu sam tanak, ali realno je logistika zatajila za ovu akciju ... U smislu , kontak s ocem , s organizatorom , tamo vamo, ne znam... Samo se nadam da ne dodjemo sutra tamo , oni ljudi usli u Tirsovu vec Da, potpuno se slažem sa tobom.Bilo bi sjajno ako bi mogao da se javi momak koji je objavio poziv za bajkere, kako bismo stupili u kontakt sa ocem i zajednički dogovorili naredne korake. Znam da je već kasno uveče, ali ako postoji i najmanja mogućnost, hajde da pokušamo da se čujemo sa njim i da napravimo što bolju organizaciju za sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21772 Napisano Utorak u 03:29 Integrisan, 8874 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, lukaimasa je napisao: Mislim da @Gervasius misli na plato kod Krušedolske, na ulazu u Tiršovu ulicu. Koliko znam Skerlićeva je bila zatvorena zbog nekih radova. Vidimo se ovde, po dogovoru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1559 Napisano Utorak u 03:35 Zainteresovan, 691 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Vidimo se! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3224 Napisano Utorak u 05:04 Drug član, 1012 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo!Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3224 Napisano Utorak u 05:07 Drug član, 1012 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Studio?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1559 Napisano Utorak u 06:38 Zainteresovan, 691 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bio je baš fin broj motora. Bravo za sve i što je najvažnije puno sreće i brz oporavak Mateji! 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21772 Napisano Utorak u 06:48 Integrisan, 8874 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, kao jutros, svet bi uvek trebalo da izgleda! Solidarnost i empatija. I veliko ohrabrenje za našeg novog drugara. A, bogami i roditelje! Bravo za sve! Ko ima neki video i fotografije, kačite ovde. Obećali smo Matijinom ocu, na njegovu molbu, da ćemo mu sve proslediti! Hvala unapred! 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 88 Napisano Utorak u 06:59 Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 674 Napisano Utorak u 06:59 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvolite video koji sam snimio telefonom. Nažalost nema vožnje, jer nisam poneo kameru 43 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25872 Napisano Utorak u 07:17 Integrisan, 10566 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21772 Napisano Utorak u 07:18 Integrisan, 8874 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, markommarko je napisao: Izvolite video koji sam snimio telefonom. Prosleđeno! Kačite ljudi. Ovo mnogo znači!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2325 Napisano Utorak u 07:20 BJB Maxi Scooter Club, 868 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7977 Napisano Utorak u 07:21 Drug član, 2181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Lep broj nas bio ...alal vera 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8905 Napisano Utorak u 07:30 Drug član, 1864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Carevi ste, kakvih nema. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 207 Napisano Utorak u 08:08 U prolazu, 75 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Sva čast ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 157 Napisano Utorak u 08:12 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sve koji su bili. Imao sam ogromnu zelju ali nisam stigao na vreme. Nadam se da je deckic srecan i da ce sve proci kako treba pa da ga nakon toga povedemo na neku voznju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 130 Napisano Utorak u 08:58 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,svaka cast.Uspeli smo tako na blic da se pojavimo u tolikom broju.U trenutku sam skapirao da je onaj plato premali. Mateja je bio odusevljen i sokiran brojem ljudi i motora.Pa posle voznja oko Slavije do bolnice.Pa vidi....ako smo izvukli bar jedan decji osmeh jutros i zagrejali bar jedno decje srce,onda je vredelo da se porani jutros. E sad,ako je neka baba zakasnila sa kupovinom za rucak....neka rucaju veceru Sve u svemu SVAKA CAST LJUDI !!! 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2972 Napisano Utorak u 09:27 Drug član, 1077 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prilazi žena, pita koji je razlog okupljanja.Kad smo objasnili.A DOBRO JE, NISTE ĆACIPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 7 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7977 Napisano Utorak u 10:07 Drug član, 2181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gervasius je napisao: Ljudi,svaka cast.Uspeli smo tako na blic da se pojavimo u tolikom broju.U trenutku sam skapirao da je onaj plato premali. Mateja je bio odusevljen i sokiran brojem ljudi i motora.Pa posle voznja oko Slavije do bolnice.Pa vidi....ako smo izvukli bar jedan decji osmeh jutros i zagrejali bar jedno decje srce,onda je vredelo da se porani jutros. E sad,ako je neka baba zakasnila sa kupovinom za rucak....neka rucaju veceru Sve u svemu SVAKA CAST LJUDI !!! Sta kaze tatko ? Ako sam dobro video , malo mu je zasuzilo oko ...verujem da ni on nije ocekivao ovoliki broj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...