ProMaster 11895 Napisano Septembar 24 (promenjeno) Drug član, 2147 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki info, kad je ili kako je prošla operacija ? Promenio Septembar 24 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8822 Napisano Septembar 24 Drug član, 3239 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednu fotku imam. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6433 Napisano Septembar 24 Nemanja Stojanović, 1760 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21991 Napisano Septembar 24 Integrisan, 8904 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ProMaster je napisao: Ima li neki info, kad je ili kako je prošla operacija ? Javio je Matejin otac upravo, operacija je je prabacena za 1.10. Zbog analiza i dodatnih snimanja. Navijamo svi za našeg drugara! Šaljite pozitivnu energiju! 10 2 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21991 Napisano Septembar 30 Integrisan, 8904 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđeno je, operacija je definitivno sutra prepodne. Info iz prve ruke, od Metejinog tate. Dunimo u Matejina jedra sutra!! Toliko podrške neće moći da omane! 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21991 Napisano Octobar 1 Integrisan, 8904 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji su od jutros čekali vesti! Bravo Mateja!! Moć pozitivne energije! Baš, baš mi je drago. PS: Mama je još onomad kod Hrama javno obećala da kada Mateja za par godina stidljivo provuče kako bi motor, neće odbiti baš na prvu 27 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11895 Napisano Octobar 5 Drug član, 2147 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je malo vremena prošlo od operacije, ali često mislim na klinca, kako li je ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21991 Napisano Octobar 5 Integrisan, 8904 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam vodu, sokice neki dan u bolnicu. Još je bio u šok sobi. (To je valjda normalni post operativni tok). Bilo je sve po planu. Operacija nije bila laka, čeka ga dug oporavak. PS. i jedan mali privezak motora! 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...