Jump to content

Moto Zajednica

Saobracajka kod RTSa

Recommended Posts

• Drug član, 911 postova
  • Motocikl: V-Strom k8

Ima video polukružno preko pune linije bilo na N1 (neko od njihive ekipe kažu) oborili saobraćajca.ili ovo nije taj udes, malo pre sam gledao oko 22 35h

WWW.TELEGRAF.RS

Večeras oko 19 časova u Takovskoј ulici u Beogradu došlo јe do saobraćaјne nezgode u koјoј јe službenim vozilom televiziјe N1, marke

Promenio član idanijel

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Mr., 627 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black,

Nestvarno odvratan lik. Ne znam kako ga i ukucani mogu slusati

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• Drug član, 1211 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Na zalost zrtva je motociklista! Vozac auta je u prekrsaju (polukruzno okretanje preko pune linije) oborio motociklistu, koji se kretao u suprotnom pravcu, od dozvoljenog ili "preko pune linije"?

oba vozaca su u prekrsaju, daj boze da je motociklista dobro! 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 565 postova
  • Motocikl: V2- americki
pre 15 minuta, 3OPAH je napisao:

Na zalost zrtva je motociklista! Vozac auta je u prekrsaju (polukruzno okretanje preko pune linije) oborio motociklistu, koji se kretao u suprotnom pravcu, od dozvoljenog ili "preko pune linije"?

oba vozaca su u prekrsaju, daj boze da je motociklista dobro! 

Ne, zrtva je policajac motociklista! Mozda nas je isti sibao ovih dana! Necinjenje je isto kao i cinjenje. Mozda bi trebao ZOBS da se citira- nije orilagodio brzinu uslovima saobracaja. Zasto bih imao empatiju za njega?  Hvala bogu nije mi kolega, ni po poslu ni po hobiju. Jel se raspitivao za zdravlje onih koje on i njegove kolege lemaju? Oni nisu nasi prijatelji, nazalost, vec nasi neprijatelji. Zarad novca, jeftinih stanova, mita i korupcije rade "svoj posao", nista vise nista dalje. 

PS sta bi sa kolegom koga je interventna oborila sa motora, na Vidovdan? Ne videh zabrinutost za njega.:neznam:

• Sviđa mi se 12
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Ko je kriv u ovim situacijama gde su obojica u ociglednom prekrsaju? Cije bi osiguranje pokrivalo kad bi bili civili (verovatno panduri imaju neki drugi sistem)?

Promenio član Djeronimo
  • Podržavam 1

• Drug član, 1275 postova
  • Motocikl: Uly

Svako odgovara za svoj prekršaj. Policajac je vozio pogrešnom (nedozvoljenom) trakom, ali vozač automobila je kriv za nezgodu.

p.s. čitaj: policija ne odgovara nikada ni za šta.

U konkretnom slučaju biće kriv samo vozač automobila i odgovaraće samo on. 

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 6443 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Sta njega briga za osiguranje, nije njegov motor. Drzava ce popraviti/kupiti novi. Policajac je sigurno zdravstveno osiguran, placeno bolovanje 100% tako da nema brige.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3043 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

I auto je službeni...

Da je policajac imao upaljeno rotaciono svetlo, samo bi vozač auta bio kriv. Ovako,  uz baš dobrog advokata,  možda se i provuku da svako odgovara za sebe...

23 hours ago, vex said:

Ne, zrtva je policajac motociklista! Mozda nas je isti sibao ovih dana! Necinjenje je isto kao i cinjenje. Mozda bi trebao ZOBS da se citira- nije orilagodio brzinu uslovima saobracaja. Zasto bih imao empatiju za njega?  Hvala bogu nije mi kolega, ni po poslu ni po hobiju. Jel se raspitivao za zdravlje onih koje on i njegove kolege lemaju? Oni nisu nasi prijatelji, nazalost, vec nasi neprijatelji. Zarad novca, jeftinih stanova, mita i korupcije rade "svoj posao", nista vise nista dalje. 

PS sta bi sa kolegom koga je interventna oborila sa motora, na Vidovdan? Ne videh zabrinutost za njega.:neznam:

?

ne razumem sta to znaci? dali svakog motociklistu pitas: "sta si po struci, poslu,.."

?

vozio je u kontra pravcu ili preko pune linije!

?

zasto mene kroz citat to pitas?

?

• Podržavam 1

12 hours ago, Blaza said:

I auto je službeni...

Da je policajac imao upaljeno rotaciono svetlo, samo bi vozač auta bio kriv. Ovako,  uz baš dobrog advokata,  možda se i provuku da svako odgovara za sebe...

rotacija i ispravna traka! ovako?.. nisam strucan da presudjujem, samo fakti! Zna li neko: dali je motociklista dobro?

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 565 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 9 sati, 3OPAH je napisao:

?

ne razumem sta to znaci? dali svakog motociklistu pitas: "sta si po struci, poslu,.."

?

vozio je u kontra pravcu ili preko pune linije!

?

zasto mene kroz citat to pitas?

?

Pa zato sto nisi pitao za zdravlje drugog kolege.

Ako ti nije jasno zasto, prvo uradio je stvar koja nikada se ne radi, a posebno u Bg. 

Drugo- sve svinjarije koje OSL prave se pravdaju zadatkom, kojim ni oni ne znaju.

Mozda si mlad pa se ne secas policajaca motorista 80 i 90-ih. Iskustvo i vestine su im bile vrh. Sada svako postane marsovac i radi ovakve stvari.

Trece- cak i da je bio obicni kolega ne bih imao empatiju prema doticnom jer je uradio radnju pod brojem 1.

Narod kaze-sam pao sam se ubio.

Mi cemo padati, biti obarani, nevidljivi i dalje jer i ta ista OSL ne rade svoj posao nego samo pojas,pojas,pojas i eventualno ako prekoracis 10 km brzinu a nisi drug clan. Isto tako popalili se sa presretacima, prosle godine umal da me opizde otpozadi jer su pokusali i prekoracenje da mi iznude:lud:.

E zato empathy -00000

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Ne silazi, 2848 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Dva bahata na istom mestu u isto vreme.Ovi pajseri u autu preko pune linije?Njih ce na dozivotnu.Buzdovan na motoru navikao da je vlast isto preko pune linije?On ce jos da naplati stetu od prvih.Mozda ce neki politicar da se slika sa njim.

Presli smo granicu kad sam ih smatrao ljudima sluzbenicima.

Nevine ljude su tukli i zatvarali,zato ovi u autu?Bice namesteno.

Promenio član cezarpa
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 405 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Vozač motocikla (uopšte mi nije bitno da li je policajac, član partije, ovaj ili onaj, da li će odgovarati ili ne), vrši preticanje kolone prebrzo i previše blizu automobila. Izuzetno opasno!

Na identičan način pretičem samo ukoliko kolona stoji, brzinom od 10-15 km/h, jer očekujem da će neko da uradi polukružno ili da će da mi izleti pešak ili da će da mi izleti kolega na skuteru ili motoru (da, da, kolega se najviše plašim, jer kolege kada pretiču kolonu ili uleću u sredinu između automobila ne obraćaju pažnju da li već neko sa motorom krenuo u preticanje ili vozi sredinom). Očekivano je da će malo ko da pogleda da li neko vrši preticanje.

Najbolji savet je da se kolona ne pretiče, a ukoliko već mora da se to radi dok kolona stoji, sa što manjom brzinom i što dalje od kolone (što više ući u suprotan smer).

To bi bilo nešto korisno za nas na motoru.

Što se nezgode tiče, obe strane su imale svojih doprinosa i svako će odgovarati za svoje prekršaje.

Ovakva vožnja policajca na motoru je amaterska i sramnja, zajedno sa sve opremom (ne krivim njega, ovo je već pitanje kompletnog MUP-a i države).

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 480 postova
  • Motocikl: CBR 900RR

Zar se po zakonu preticanje kolone (3 ili više vozila) ne smatra nasilničkom vožnjom? Pri tom i preko pune lunije, gde uopšte nije dozvoljeno preticanje. Svakako jako rizično i nažalost sa teškim posledicama.

I još jednom mogu da konstantujem ono što se jako često nametne kao pravilo: kada jedan učesnik u saobraćaju napravi prekršaj, u pitanju je lutrija i ima šanse da prođe bez posledica; čim dva učesnika u saobraćaju istovremeno naprave prekršaj, jako male su šanse da to prođe bez posledica.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Ne silazi, 2848 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Nisam siguran da ga je mup i drzava na obuci ucila da vozi kontra trakom preko pune linije i obilazi pokretnu kolonu.

A da je ovo pitanje mupa i crzave jeste.Ucesnici saobracajke su dve veoma protivnicke strane.I nisam siguran u fer sudjenje.

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Voge 625 dsx
Pre 23 sati, Luka9905 je napisao:

...

Na identičan način pretičem samo ukoliko kolona stoji, brzinom od 10-15 km/h, jer očekujem da će neko da uradi polukružno ili da će da mi izleti pešak ili da će da mi izleti kolega na skuteru ili motoru (da, da, kolega se najviše plašim, jer kolege kada pretiču kolonu ili uleću u sredinu između automobila ne obraćaju pažnju da li već neko sa motorom krenuo u preticanje ili vozi sredinom). Očekivano je da će malo ko da pogleda da li neko vrši preticanje.

...

То сам и ја радио до пре 2-3 године. Оно што ме је научило да то више не радим је будала која је дошла на исту идеју, само колима и, оквирно, 2 метра испред мене. Могу ти рећи да је и 10-15км/х превише у том тренутку, другим речима, летео сам преко хаубе. Ја завршио са пар огреботина и масница, а Версис завршио код мајстора, па код другог газде. Јефтино сам прошао, још увек возим.

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja