Krmco 3013 Napisano Septembar 16 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dal će neko možda u skorije vreme do Crne Gore, da ponese jednu kesicu. Drugar je u Kotoru, al bi se dogovorili gde bi se našli. Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 615 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja sutra u Petrovac. I rad sam da ponesem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3013 Napisano Septembar 16 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Odakle krećeš, bgd??? Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 615 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Kosjerić. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3013 Napisano Septembar 16 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg.Ništa,meni ovo u bgdHvala ti u svakom slučaju Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5532 Napisano Septembar 16 Drug član, 2662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @Milomir83 jes ti rekao da ides za Cg ili da bi voleo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 615 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Krmco je napisao: Ništa,meni ovo u bgd Daj mašinovođi. Ja sačekam ovde. Prosto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5532 Napisano Septembar 16 Drug član, 2662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ide kolega Milomir sledeci vikend Nema dovoljno postova da pise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 351 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ujak za 7-10 dana ide iz Bg za Hn ako ti nije kasno. Drazen 063 8199431 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3013 Napisano Septembar 16 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam,Da vidim koliko mu je hitno, ako može da sačeka. Javljam vam se.Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...