policeman 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd-B.Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novu apriliu shiver pa me interesuju iskustva ako neko ima ili je vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Februar 15, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto sto se pricalo dok ti se ne javi neko ...sa necim konkretnijim http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8559.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18819.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
policeman 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd-B.Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega korisno stivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 15, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan izasla je cele prica o toj apriliji u nekom od nasih moto casopisa mislim dva tocka ,pokusacu da prekopam stare brojeve pa cu ti pustiti samo da se izborim sa skenerom!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
policeman 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd-B.Brdo Prijavi odgovor kao problematičan izasla je cele prica o toj apriliji u nekom od nasih moto casopisa mislim dva tocka ,pokusacu da prekopam stare brojeve pa cu ti pustiti samo da se izborim sa skenerom!pozz Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Savrsen naked, jos mi je vise, malo pri srcu dorsoduro. Estetika, savrsena. Moje misljenje, i da imam kintu, to je to, savrsen odnos izgleda, performansi, cene. A i nije konfekcija, sto meni licno mnogo znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
policeman 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd-B.Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Savrsen naked, jos mi je vise, malo pri srcu dorsoduro. Estetika, savrsena. Moje misljenje, i da imam kintu, to je to, savrsen odnos izgleda, performansi, cene. A i nije konfekcija, sto meni licno mnogo znaci. Italijani su kolega uvek imali stila zato sam ga i uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ali, 1 000% si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi polovna, prosle godine kupljena kod nas. Vlasnik bi se radije vratio na enduro. Ako si zainteresovan, spojicu te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Izvini,pa ti vec kupio ;D ;D ;D Nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Au covece pa blago tebi. Svaka cast na kupovini, jedan od najlepsih motora.Zelim ti da se slatko navozas njime, nego daj baci neke slike da i mi vidimo lepoticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan extra motor ali po meni malo preskup , barem kod nas ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 16, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan prelep naked! brutalan izgled. ajde okaci po neki sliku svog bajka, da se divimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan naopako kako nasa policija zaradjuje ;D salim se....sa srecom da ga teras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
policeman 0 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd-B.Brdo Prijavi odgovor kao problematičan naopako kako nasa policija zaradjuje ;D salim se....sa srecom da ga teras Kredit kolega , kredit. kad vec se zaduzujem kupicu ono sto mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan naopako kako nasa policija zaradjuje ;D salim se....sa srecom da ga teras Kredit kolega , kredit. kad vec se zaduzujem kupicu ono sto mi se svidja bar si izabrao motor sa karakterom...samo aprilia ,nemoj neko da se zeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre neku sliku! Dobrodošao u Aprilia sektu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao kolega , mislim kolega po motoru ;D Šta da ti kažem osim - dobar motor si uzeo Koliko znam ti i ja smo jedini na forumu kojio voze Shiver.Ako te nešto interesuje u vezi Shivera samo pitaj . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...