Jump to content

Moto Zajednica

Moto Otpad 2025 - postoji li ?

Recommended Posts

• U prolazu, 94 postova

Google mi navodi da su sve teme o Otpadima za Motore poslednji put diskutovane 2015 otprilike pa reko da otvorim temu ako postoji tako nesto danas 

Beograd ? 

Znam da je neko spominjao na tim temama Kragujevac i Kraljevo, ali bi bilo lepo da dobijemo neki update od korisnika koji su bili 

Gedza auto otpad - ne postoji vise, Gedza je preminuo, a broj koji je koristio niko nije preuzeo tako da to verovatno vise ne postoji 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1529 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Taj u Kanjizi, da li mu je lager u Madjarskoj ili trguje preko kao njihovog kp pa donosi ovde to ne znam. Al cena za ostecen far ,,simbolicna". Koliko znam ima u Backoj Topoli. 

• Drug član, 1064 postova
  • Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere

Taj kupuje u Mađarskoj. U nekom mestu nedaleko od njega ima neki ogroman moto otpad. A i nemam lepu reč za njega, samo ružne.

Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Honda XL650V, Aprilia sportcity 200, Aprilia scarabeo 50

Ne volim inače da pišem ružno vezano za bilo kakve ljude niti 'biznise', ali smatram da kao kolege treba da se držimo zajedno i ne treba da dajemo da nas mažu i deru. 

Sad sam bio neprijatno iznenađen cenom u Kanjiži, nova originalna sajla je 60 eura, problem je što se ne proizvodi više. Rekoh daj da pozovem Kanjižu da vidim koje su cene, kad ono 50 eura za polovnu, nit hoće sliku da pošalje jer očigledno nabavlja iz Mađarske, pa nema kod sebe ništa... 

Inače za skutere imam dobru preporuku za motoroom u Novom Sadu, odlična iskustva i normalne cene.

Motoklinika takođe korektna uglavnom. 

• Hronični Motociklopata, 7965 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Samo se sačuva bužir napravi se nova sajla, ima onaj Boban sajle u BG, a možeš i sam da izbalkanišeš, uzmeš sajlu na metar, a ima i bužir

• Integrisan, 3348 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

https://maps.app.goo.gl/vpxhGXJsuDEbtrUu9

Tehnomehanika Novi Bgd, radio sam par sajli kod njih. Mogu da opletu i bužir ako nemaš...

@luka.mladenovic06

Promenio član Blaza

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: 4tx
On 9/10/2025 at 7:48 PM, Igoritza said:

Google mi navodi da su sve teme o Otpadima za Motore poslednji put diskutovane 2015 otprilike pa reko da otvorim temu ako postoji tako nesto danas 

Beograd ? 

Znam da je neko spominjao na tim temama Kragujevac i Kraljevo, ali bi bilo lepo da dobijemo neki update od korisnika koji su bili 

Gedza auto otpad - ne postoji vise, Gedza je preminuo, a broj koji je koristio niko nije preuzeo tako da to verovatno vise ne postoji 

Nemas u Beogradu.

Nama najblizi otpad je u mestu Baja, Madjarska.

https://www.sugomotorbonto.hu/

• Hvala 1

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Honda XL650V, Aprilia sportcity 200, Aprilia scarabeo 50

@Blaza @Disko Nindža @Motorcyclist

Radi se o sajli coka za transalp 650, jedan buzir se totalno deformisao pa je nejednako zatvarao klipcic na oba karba. Razmisljao sam da mi naprave drugu ali kad god sam pravio ranije nikad to nije bilo kao fabrika vec bi ubrzo otislo. Inace nasao sam u austriji istu tu sajlu za 30 40 eura novu, doduse zamensku, tako da sam se odlucio za to. 

Hvala Vam svakako svima na preporukama, imacu na umu za sledeći put! 

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 7900 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
5 hours ago, luka.mladenovic06 said:

@Blaza @Disko Nindža @Motorcyclist

Radi se o sajli coka za transalp 650, jedan buzir se totalno deformisao pa je nejednako zatvarao klipcic na oba karba. Razmisljao sam da mi naprave drugu ali kad god sam pravio ranije nikad to nije bilo kao fabrika vec bi ubrzo otislo. Inace nasao sam u austriji istu tu sajlu za 30 40 eura novu, doduse zamensku, tako da sam se odlucio za to. 

Hvala Vam svakako svima na preporukama, imacu na umu za sledeći put! 

Sledeci put pogledaj na sajtu Wemoto.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja