Jump to content

Moto Zajednica

Majstor za Triumpha

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Triumph Triple Street 675 2008

Pozdrav,

Od skoro sam ponosni vlasnik Triumpha triple street iz 2008 godine i nisam siguran gde bih mogao da ga održavam jer mi je ovo ujedno i prvi motor. Našao sam neku stariju temu od pre 10ak godina ali ništa konkretno iz nje nisam skapirao pa se nadam da neko može da mi pomogne i da mi preporuči iskusnog majstora koji bi želeo da se bavi mojim mezimcemmezimac1.thumb.jpg.ded89c27cdeaf0aa426096a0a86818f9.jpgmezimac3.thumb.jpg.b261a87d01515b2b9fba0189a9eceae0.jpgmezimac2.thumb.jpg.cf882c747414803358ad51bee43685a9.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2819 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Taj motor je čista mehanika...svaki pristojan moto majstor će znati da ga servisira. Ja prednost dajem Moto bruder servisu...sasvim solido rade takve mašine.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Triumph Triple Street 675 2008
Pre sat vremena, mick je napisao:

Taj motor je čista mehanika...svaki pristojan moto majstor će znati da ga servisira. Ja prednost dajem Moto bruder servisu...sasvim solido rade takve mašine.

Hvala na odgovoru, to sam i ja kapirao kada sam se odlučio za kupovinu starijeg motora, ali na više strana sam čuo da ljudi koji inace ne rade triumpha ne žele da se bave uopšte ovime....Da li imaš možda kontakt telefon ili adresu majstora?

• Drug član, 2819 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre 3 sati, aleksakoki je napisao:

Hvala na odgovoru, to sam i ja kapirao kada sam se odlučio za kupovinu starijeg motora, ali na više strana sam čuo da ljudi koji inace ne rade triumpha ne žele da se bave uopšte ovime....Da li imaš možda kontakt telefon ili adresu majstora?

+381 64 1115 624

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 3 postova
On 5. 9. 2025. at 8:46, aleksakoki je napisao:

Pozdrav,

Od skoro sam ponosni vlasnik Triumpha triple street iz 2008 godine i nisam siguran gde bih mogao da ga održavam jer mi je ovo ujedno i prvi motor. Našao sam neku stariju temu od pre 10ak godina ali ništa konkretno iz nje nisam skapirao pa se nadam da neko može da mi pomogne i da mi preporuči iskusnog majstora koji bi želeo da se bavi mojim mezimcemmezimac1.thumb.jpg.ded89c27cdeaf0aa426096a0a86818f9.jpgmezimac3.thumb.jpg.b261a87d01515b2b9fba0189a9eceae0.jpgmezimac2.thumb.jpg.cf882c747414803358ad51bee43685a9.jpg

Triumph servis pri salonu u BG, ili RPM Moto servis u ZR

• Hvala 1

• Drug član, 2181 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
On 5. 9. 2025. at 8:46, aleksakoki je napisao:

Pozdrav,

Kad je struja u pitanju - @Satelis , tata i mama i direktor skole... 

Mehanika - @abarth_maniac , takodje tata i mama i direktor...

To su dva coeka kod kojih odes i ne razmisljas ni o cemu , spokojan dodjes ... Profesionalci do koske !

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 3
  • Podržavam 2

• Drug član, 2816 postova
  • Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3...

Pozdrav. Hvala dragim ljudima na preporukama.

Triumph jeste malo specifican po nekim stvarima, ali resavamo bez brige.

• Podržavam 2

• Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3...

Nema sekiracije, pogotovo kad kupis nesto sto volis. 😊

• Podržavam 1

Da se nadovezem na svoj post, pogledaj koje motore posedujem, bice ti sve jasno! 🤣

Volem ex(r)oticu!

Sad bez sale, stvarno ima neki specificnosti kod Trijumpha, ali toliko mnogo pruza, da sve drugo pada u vodu. Kao i italijani.

Ali savladavamo ih, kad zapne, ima ljudi koje zamolimo za savet, a oni nesebicno pomognu.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Integrisan, 10566 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Sto se tice karaktera u voznji triumph ga svakako ima :moto3:, servisne radnje se ni po cemu ne razlikuju od japanskih pandana...

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7651 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Godinama gledam Triumfe po oglasima, al nikako da skupim muda da pazarim jedan, uvek sigurica Japanac prevagne.

Jako mi se sviđa Sprint 955i, a oni su u proseku 20-25 godina stari, pa mi frka kako ću šta ću ako zafali neki deo, potrošni materijal nije frka, ali ostalo :neznam:

• U prolazu, 6 postova

Na ebay-u ima delova zlu netrebalo, i jesu skuplji od delova za japance, + carina i pdv... Za street triple 675 kojima je boljka stator i regler pasuje na primer od starije R6-tice, a ima ih i u kompletu na Aliexpresu, samo je pitanje kakav je kvalitet tih namotaja. Suštinski ono što želim da kažem jeste da nema ništa nerešivo, samo dobar majstor i održavanje, a motori su kvalitetni.

• Hvala 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja