ZEMZEM 3083 Napisano pre 5 sati ODUSTO OD DIJETE, 2856 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao na red i mali servis. Ostajem veran ulju SILKOLENE PRO4 10/40. Ne znam koji ide filter za ulje i pogledam na internetu da je Hiflo HF204. U Delmaxu nisu imali ovaj model i ponude mi kao zamenu MANN MW64/1. Gledao i ja sa prodavcem na kompu da je to zamena. Pogledam na netu, kad sam došao kući i vidim da je on samo za Hondine motore. Da li da ga ugrađujem ili vratim, kupim neki drugi. Pomagajte moram do petka da završim, putujem u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17020 Napisano pre 1 sat Integrisan, 9586 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga komplikujes oko proste stvari sunac mu njegov ? Jel si nasao koji filter ide...jesi Jel nemaju taj ali imaju zamenski.....imaju Uzi ,zameni i ćao. Inace nije istina da HF 204 ide samo na Honde.....FJR 1300 takodjer nosi taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5962 Napisano pre 45 minuta Ne silazi, 5082 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji filter (ili jako retko) koji ide samo za određenog proizvođača motocikala. Uglavnom kod tih modela motocikala kojih ima dosta, idu filteri koji uglavnom pašu i na neke druge motore. Kod Filtera je bitno da izmeriš prečnik i hod navoja i spoljašnji prečnik. Čak se ni one rupice na filterima nekad ne gađaju, odnosno nisu iste na svim filterima. Konkretno, HF204 ide na Honda vabnrodske, ATV i na jedno 100 modela motocikala, zatim ide na Kawasaki ATV, vanbrodkse i puno modela motocikala, Triumphe, Yamahe... konkretno, za taj MW 64/1 piše da su mu srodni (ili ti zamenski) HF204, K&N KN204, MAHLE OC575, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...