Jump to content

Moto Zajednica

Vozačke dozvole

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Pozdrav, ne znam da li je ovo tema za ovaj forum ali imam par pitanja vezano za vožnju bez dovole itd. Uglavnom vozio sam bez dozvole, opreme, dokumenata. Kada me je zaustavila policija pošto nisam imao ličnu kartu i dokumente za motor morali su da me privedu i u policijskoj stanici sam čekao da mi napišu kaznu itd, odma to veče su me odveli u sud (29. Oktobar) tu su mi dali presudu u kojoj piše kolika mi je kazna i naveli su kaznene poene i zabranu upravljanja motornim vozilom. Pošto sam par meseci posle te kazne upisao auto školu za A2 kategoriju završio sam teorijski deo sada bih trebao da krenem na praktičnu nastavu, muči me to da li ja imam neke zabrane i kaznene poene pošto kada su me zaustavili nisam imao izvađenu vozačku dozvolu, u presudi piše oko 20 kaznenih poena za koje nisam siguran da li ću ih imati zbog dozvole i da li ću moći uopšte da dobijem dozvolu jer mi je instruktor u auto školi već pisao neke časove vožnje koje nisam ni vozio. Ovo je presuda iz februara ove godine ne znam da li smem ovo da okačim ali bih tako najbolje objasnio celu priču i bilo bi od velike pomoći ako neko ko se razume meni ovo objasni pošto ja to ništa ne razumem. IMG_20250823_175033.thumb.jpg.04be8a20797d0387d811a0796c2a498f.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2791 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Kolika je kazna ako nije tajna?120k-240k?

Ako se ne varam mislim da ces imati zabranu polaganja toliko meseci.Pod uslovom da platis kaznu.

Kaznene poene dobija lice koje poseduje dozvolu.Pise u resenju da nemas poene,posto nemas dozvolu.

https://paragraflex.rs/dnevne-vesti/080719/080719-vest6.html

Promenio član cezarpa

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125
pre 13 minuta, cezarpa je napisao:

Kolika je kazna ako nije tajna?120k-240k?

Ako se ne varam mislim da ces imati zabranu polaganja toliko meseci.Pod uslovom da platis kaznu.

Kaznene poene dobija lice koje poseduje dozvolu.Pise u resenju da nemas poene,posto nemas dozvolu.

https://paragraflex.rs/dnevne-vesti/080719/080719-vest6.html

Kazna je 157.000din plaćam na rate, ja ne znam za zabranu polaganja jer sam ja već upisao auto školu položio teorijski ispit i trenutno sam na praktičnoj nastavi. Jel znaš možda da li ću dobiti kaznene poene kada budem položio pošto sam upisao A2 kategoriju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja