Lilli 4 Napisano pre 4 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Moje ime je Ljiljana,kraće i slađe Lili, ja sam iz Zaječara. U moto svet sam ušla ove godine,i da pohvalim svog dragog što je imao strpljenja i razumevanja za mene Vožnja me je odmah osvojila! Mnogo je lepše voziti, nego biti saputnik. Hornet me pokrenuo, Honde CB1300 me vozi i dalje. Najviše volim duge ture i osećaj slobode i kvalitetne ljude 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 897 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 446 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Ozbiljnu masinu vozis, svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 436 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla Lili! Pohvalno je to što je sve više lepše populacije u sedlu! Samo napred i srećno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5409 Napisano pre 3 sati Drug član, 1324 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 593 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13167 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2999 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošla ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...