Chiza 63 Napisano Avgust 24 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: GSXS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba, znaci, moze da iskoristi. DIGI DVB satelitski risiver Ja ga nisam koristio, ispravan ali se daljinac zagubio. Ako nadjem javljam Canon Selphy Photo printer Ispravan, imam i kertridze nove i papir za stampu. Zagubio se adapter, ako nadjem davam. Toneri za laserske printere Prazni toneri, puna kutija. Nisam brojao koliko ima, u glavnom su 12A i 85A mislim. Ako treba brojim i slikam Promenio Avgust 24 član Chiza 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3986 Napisano Avgust 24 (promenjeno) Ne silazi, 5099 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Chiza said: Canon Selphy Photo printer Ispravan, imam i kertridze nove i papir za stampu. Zagubio se adapter, ako nadjem davam. Ako se niko u međuvremenu nije javio, javljam se za printer. Promenio Avgust 24 član MoToM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6395 Napisano Avgust 24 Nemanja Stojanović, 1751 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav adapter treba za štampač? Možda imam da dodam kome god da ide 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 63 Napisano Avgust 24 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: GSXS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konektor je klasican, 24v 2a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 63 Napisano Avgust 24 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: GSXS1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, MoToM said: Ako se niko u međuvremenu nije javio, javljam se za printer. Dogovoreno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6395 Napisano Avgust 25 Nemanja Stojanović, 1751 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Chiza said: Konektor je klasican, 24v 2a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 63 Napisano Avgust 25 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: GSXS1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Skittles said: Nasao adapter. Hvala u svakom slucaju 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11149 Napisano Avgust 31 4_tocka_i_karoserija, 2249 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 8. 2025. at 21:09, Chiza je napisao: Dogovoreno Je li otišao printer? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 63 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: GSXS1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/31/2025 at 2:15 PM, zaludan said: Je li otišao printer? Jeste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 63 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: GSXS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam jos nesto : Laptop Toshiba i3 starija generacija sa 4 GB rama memorije i 128GB ssd. Na njemu Win 10, baterija losa i ima jednu veeeliku tacku na ekranu, izgleda kao pomracenje meseca , Dobar za muziku, kuckanje i tako 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 63 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: GSXS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i jedan stampac HP laserjet 1020, treba mu malo servisa, glavi papir. Nisam ga slikao, ako treba javite. Mada je klasican 1020 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Septembar 2 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za stampac ako nije otisao.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 63 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: GSXS1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dangubas said: Zainteresovan sam za stampac ako nije otisao.. Nije otisao. Moze. Laptop ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...