Chiza 54 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: GSXS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba, znaci, moze da iskoristi. DIGI DVB satelitski risiver Ja ga nisam koristio, ispravan ali se daljinac zagubio. Ako nadjem javljam Canon Selphy Photo printer Ispravan, imam i kertridze nove i papir za stampu. Zagubio se adapter, ako nadjem davam. Toneri za laserske printere Prazni toneri, puna kutija. Nisam brojao koliko ima, u glavnom su 12A i 85A mislim. Ako treba brojim i slikam Promenio pre 6 sati član Chiza 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3970 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Ne silazi, 5087 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Chiza said: Canon Selphy Photo printer Ispravan, imam i kertridze nove i papir za stampu. Zagubio se adapter, ako nadjem davam. Ako se niko u međuvremenu nije javio, javljam se za printer. Promenio pre 1 sat član MoToM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...