Markone88 5082 Napisano Četvrtak u 14:25 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Na Marka naseg sam sav teret i pritisak prebacio, ja za druge i umem da pogledam, za sebe nikako... U tolikoj sam euforiji kada je motor u pitanju da i boju previdim On to bas zna sta i gde treba da pogleda, ja posle njega samo posaljem kombi po motor ili se zahvalim i pozelim sretnu prodaju. Uopste ga i ne pitam sta je video, samo je li za mene ili nije! Ja jedva cekam da odem da vidim, ko za sebe da biram. Bas mi fale 2 tocka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25305 Napisano Četvrtak u 14:28 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dva tocka ostala od cbr1000 jos! I gume su na felnama ali stareeeeee Pa ako uzmemo taj skuter neka ti ostane malo? Da te zelja mine... (Mislim bas malo, neki dan i ja se radujem ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25305 Napisano Četvrtak u 14:30 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vuk je od veceras u Bg ako sam ga dobro razumeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1279 Napisano Četvrtak u 15:15 Drug član, 1182 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, N.F.S. said: .. imam jedan kod sebe Više nemaš nijedan Nego sada kada sam video koliko Honda može da se spusti.....hmmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25305 Napisano Četvrtak u 15:17 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka se vozaju motori Uzivaj Bojane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 19 Napisano Četvrtak u 15:38 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Ne prijaju mi takve fore... Pogotovo od stranaca. Izvinjavam se, ništa loše nisam mislio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25305 Napisano Četvrtak u 15:45 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Usvaja se, nema problema! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13154 Napisano Četvrtak u 16:15 Ne silazi, 2994 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Vuk je od veceras u Bg ako sam ga dobro razumeo... Nešo, ja sam Skarabea kupio u pola 11 uveče... Prodavac radio do 22h, ja ga čekao ispred zgrade ! Da izgorim... Čuo zdrav zvuk agregata, kupljeno ! Sorry za off... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 689 Napisano Četvrtak u 16:25 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ау Блажо па где ће ти душа, не сипај со на "рану" Шалим се мало, не замерајте Promenio Četvrtak u 17:45 član dule2812 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25305 Napisano Četvrtak u 17:16 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skrenuta mi je paznja od strane forumasa da u tim bojama nije pravljen i da fale oznake na repu, masci... Ko se razume molim da pogleda slike, Vuk ga je momak tako kupio... Ne smetaju mi po neka ogrebotina i tako to od upotrebe ali stanje kao i svaki moj motor mora da bude izvorno!Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25305 Napisano Četvrtak u 18:25 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pored sve euforije ja se moram povuci iz kupovine!Ne zato sto je skuter los vec zato sto sam ja nakrivo nasadjen sto se stanja tice.Hvala svima sto su ucestvovali, pisali mi ovde ili privatno.Za Vuka reci nemam, toliko dobrote u glasu i obracanju skoro sreo nisam (ali ja ne kupujem njega vec stvar!)Rizomu tmax sanjam deceniju ali da bude izvorna, ponela me je euforija... Jos jednom hvala i ljubi brat, tetrukav, papuce i kasicice ce malo sacekati. Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1184 Napisano Četvrtak u 18:51 Drug član, 612 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta. Nadam se da ti Honda nije izmakla. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25305 Napisano Četvrtak u 18:53 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dadoh 200e zato sto sam otkazao... Evo pustio sam poruku, izvestavam! (u nekoj temi adekvatnoj!) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...