Sveta 5. 2070 Napisano Avgust 20 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1040 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o Coperu ..dilema izmedju... Kavasaki Vulkan 800 i Suzuki intruder 800.Honda CBF 1000 koju trenutno posedujem oglasio sam.Iskustva onih koji poseduju neki od tih motora znacila bi mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 245 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog servisnog iskustva,kawasaki zaobidji u sirokom luku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 440 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan trenutno ih imam oba. vn 800 lakši za upravljanje,brže reaguje,tanji.što se tiče agregata nisam imao problema dok mi nije otišlo kvačilo a posle ga majstor ubio.popravljen u srbiji inače kažu da je taj agregat jedan od boljih.bar u recenzijama i ja dok sam ga vozio 2 sezone nikakvih problema nisam imao.lanac koji traži održavanje. suzuki vl 800 intruder teži za upravljanje,glomazniji tromiji.na putu i jedan i drugi ok.kardan.vozam ga drugu sezonu za sad nemam problema.jako greje na zadnjem delu moguće jer je sa aftermarket auspusima.na vn-u nisam imao takvih problema.drugačije su postavljene grane,dalje od noge. ako ne prodam neki iduće godine planiram da opet registrujem vn-a,nekako mi je više lego. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...