Motorcyclist 20350 Napisano pre 2 sati Integrisan, 6344 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, kupio bih jeftino ili primio na poklon ukoliko nekome stoji a ne koristi, LG ili neki drugi (kontam da moze) DVD plajer odnosno jedinicu sa daljincem koja je ispravna. Posedujem zvucnike ili jedinicu sam bacio. Supruga je nasla kod svojih jedan ali on nema RCA izlaze za zvucnike vec scart kabel za TV i jos neke izlaze koje ne znam kako bih povezao. Kontaktirao sam kolegu na forumu u medjuvremenu da mi kaze da li se to moze iskoristiti. Evo ovako je izgledao moj: Znaci ima ove cinceve/RCA za zvucnike, desno pise 50W. Ovaj sto mi je supruga donela: Takodje na njemu desno pise 8w. Ukoliko ima neki adapter i dalje ne znam kako bih povezao zvucnike koji su cinc, imaju gole zice sa ovim. Hocu da ih koristim na laptopu preko aux kabela. Ranije sam koristio dok nije crkla jedinica. Eto ako ima neko da mu stoji, ne treba i slicno neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 315 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Tvoji zvučnici su pasivni što znači da LG ima ugrađeno pojačalo u sebi za razliku od ovog donjeg uređaja koji je koristio aktivne zvučnike i jedno sa drugim ne možeš da povežeš. Možeš da tražiš neko jeftinije 5.1 pojačalo kojem bi odgovarali zvučnici po specifikacijama osim ako baš dvd nije razlog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6726 Napisano pre 1 sat Enduraš, 6526 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Takodje na njemu desno pise 8w. Ukoliko ima neki adapter i dalje ne znam kako bih povezao zvucnike koji su cinc, imaju gole zice sa ovim. Nikako, taj dvd nema pojačalo u sebi, na audio out se povezuje pojačalo sa dvd-om 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20350 Napisano pre 1 sat Integrisan, 6344 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, aca-pn said: Nikako, taj dvd nema pojačalo u sebi, na audio out se povezuje pojačalo sa dvd-om Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20350 Napisano pre 38 minuta Integrisan, 6344 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, nuk said: Tvoji zvučnici su pasivni što znači da LG ima ugrađeno pojačalo u sebi za razliku od ovog donjeg uređaja koji je koristio aktivne zvučnike i jedno sa drugim ne možeš da povežeš. Možeš da tražiš neko jeftinije 5.1 pojačalo kojem bi odgovarali zvučnici po specifikacijama osim ako baš dvd nije razlog Hvala. Onda bi mi trebalo pojacalo. Ne bih koristio 5.1 vise 2.1 da imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...