Jump to content

Moto Zajednica

Predlog za turu početak oktobra 6 dana

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: QJMotor SRV 700
pre 14 minuta, Darko Mihajlovic je napisao:

Vremenska prognoza je presudan faktor , i vrv je vec kasno , ali za to pazarenje u Luisu u Becu, mi idemo 28,29 i 30 novembar .

Crni petak...

Pandorf i Luis ce biti orobljeni :)

Jedini vikend koji mogu bilo sta je ovaj. Od sledeceg sam zatocenik posla i tu mi je kraj do 20.12.

Da orobite radnje za Crni Petak pa da se pohvalite sta ste sve oteli 😁

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1483 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr

Zavrsena vožnja, srećno stigao nazad na početku lokaciju, sastavio krug Srbija-Makedonija-Grcka- Albanija. Severna Grcka je pravo otkriće za mene, Ok pretpostavljao sam da je lepa za voznju, ali da je onako dobra nisam mogao ni zamisliti. Albaniju samo na žalost prošao na brzinu jer sam kratak sa vremenom bio, vozio sam sh8 pored obale, zatim sam jedan deo ga pratio I preko jedne planine, stvarno prelepo, onda sam se uključio na neki ekspresni put i spržio na brzinu 200km do Skadra i onda naravno sh20. Malo sam bio pre ulaska u Albaniju skeptičan, jos na ulazu kad sam video one njihove zastave sa onom ptičurinom, došlo mi da se okrenem nazad u Grčku.. ali brzo sam se uverio da su predrasude čudo. Ljudi ljubazni, kulturni i čini mi se smireniji i pažljiviji u saobracaju od Crnogoraca i od nas..Cak sam dobio u jednom kafiću smokve na poklon od gazde kad je čuo odakle sam.. Hvala svima na pomoći oko ture. Pozdrav 

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 163 postova

Prema sadašnjoj prognozi, poslednja sedmica u oktobru obećava... ako bude tako od ponedeljka 27.10. ja odoh na Jadranku... imam viška dano od godišnjeg odmora

Sent from my moto g54 5G using Tapatalk

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SA S

Ja isto uslovljen slobodnim danima i obavezama isto idem krajem oktobra put Nemačke pa do okoline Strazbura, naravno okolnim putem preko Balatona i kroz Austriju mimo autoputeva, malo kroz sela i uz jezera 😀.

Vremenska prognoza za sad obećava, mada oprema za lošije vreme je svakako sa mnom i najbitnije nigde se ne žurim.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja