Milan 85 0 Napisano pre 1 sat U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Pre par dana sam kupio Honda Forzu 300 , da li neko moze da mi savet koju kacigu kupiti? Uglavnom ce mi biti potrebna za gradsku voznju. Trenutno mi je budzet limitiran na 100€. Hvala vam puno na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15042 Napisano pre 1 sat Cool tip, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ls2 flip up. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2017 Napisano pre 18 minuta Drug član, 1274 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Za sto evra imas dosta polovnih a novih bas i ne, LS2, MT i to je to. Mozda neka HJC bez naočara za sunce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...