Stronser 16 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Cika Zivota, ako se ne varam, Pantic ima jednog takvog na tavanu vikendice u Ljigu... Hvala na podsecanju ali kolega Pantic kaze da je tamo Minareli neki mali nije puh JBG ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja pregledao sta sve imam,posto se Zivota ne javlja,pocinjem da sklapam jedan komad,a ako neko zna gde mogu da nabavim točkove,sklopiću i drugi. Onda ta dva prodam,pa kupim hondu 900cc rasturenu.Sklopim hondu,prodam,kupim kawasaki 550 rasturen,sklopim,prodam,kupim gpz takodje produvao.Prodam kawasaki kupim suzuki gs,produvao,sklopim,a posto su ostale pare od kawasakija kupim i dkw koji nema papire ali sam nasao nacin da ga prebacim u Nemacku.Prodam oba ..... Jbt,eto ti ti HAYABUSA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan imas brate u gradjanskom oglasniku pogledaj ili na motoberzi.mislim da ima da se nadje nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas kupio karike,diznu za karb.plovak iglu,garnituru dihtunga,jedan od ramova odneo na peskiranje,počelo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja pregledao sta sve imam,posto se Zivota ne javlja,pocinjem da sklapam jedan komad,a ako neko zna gde mogu da nabavim točkove,sklopiću i drugi. Onda ta dva prodam,pa kupim hondu 900cc rasturenu.Sklopim hondu,prodam,kupim kawasaki 550 rasturen,sklopim,prodam,kupim gpz takodje produvao.Prodam kawasaki kupim suzuki gs,produvao,sklopim,a posto su ostale pare od kawasakija kupim i dkw koji nema papire ali sam nasao nacin da ga prebacim u Nemacku.Prodam oba ..... Jbt,eto ti ti HAYABUSA ;D ;D ;D Komsija ti si kralj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Praktično me dva Puchova točka dele od Hayabuse. Bez njih nemogu da zatvorim krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Octobar 3, 2017 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas čistio tavan i nađoh ovo Porijeklo mu ne znam,papire nema, vjerovatno neka mladalačka avantura mog starog. Možda bi nekom od vas poslužilo nešto sa njega al daleko smo. Žao mi što će u smeće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Octobar 4, 2017 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan tomos kaisar,zadnji tocak je kao.od puha samo sto je lancanik drugaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 4, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A sta se radi sa tim oldtimer-ima kad nemas papire. Ja imam pony express al ni jedan papir. Deda ga kupio davno novog i bio je registrovan nekada al od tad prodje pola veka. Sad nicega nema od papira. Moze li se on nekako legalizovati. Zao mi ga,stoji a kul je kao pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Octobar 4, 2017 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, wice je napisao: tomos kaisar,zadnji tocak je kao.od puha samo sto je lancanik drugaciji Ne znam,ne razumijem se baš al ima naljepnice "rog". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Octobar 4, 2017 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan E jbga tek sad vidim temu, to je bio I moj pocetak . Ram od moto morinija bez amortizera, prednja viljuska tockovi i masina od puha. Rezervoar u cijevi kao kod zoljice samo okrugla cijev, kapacitet 1 litar :-) . Nedavno sam kupio jedan poni u tuznom stanju za restauraciju. Povratak u 1979tu :-) Ko da je juce bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...