snowman 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan a radi li petosevic te vrste usluga? kontam....renta bajk itd pa me malo zagolicalo po pameti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, ali po cenama iznajmljivanja motora mislim da ti se ne bi dopalo placanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 4, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan a radi li petosevic te vrste usluga? kontam....renta bajk itd pa me malo zagolicalo po pameti.... Pitao sam ja - ne radi.. :shock: kad mi je rekao, prodaje i "servisira" motore, a to ne radi.. Inaèe, imam loša iskustva kod njega što se i pranja motora tièe, mene više nikad tamo neæe videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 4, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih 2 centa. Za krpljenje guma bih vam preporucio vulkanizera koji je preko puta kineskog trznog centra' date=' onaj sa velikom tendom ispred, mislim da je tamo najveci a nazalost ne znam ime firme. Ortak i ja smo isli kod njega kad god nesto treba. Uvek je skidao gume na masini tako da ni jedan metalni deo masine nikad nije pipnuo felnu. Pogotovo je tesko kada su zicane felne. Vulkanizer ispod Pancevca mi se nije svideo jer gume skida rucno pajserom i to uvek ostavi trag na felni, pogotovo mi se to nije svidelo kada sam nedavno otisao tamo sa ortakom koji je presao 100 km sa novim motorom i izbusio gumu . Cak mislim da je ovaj kod kineza jeftiniji jer je poslednji put krpio gumu, radio bas dugo i detaljno, i na kraju rekao 300 dinara. Nama je naravno bilo sramota da mu damo samo 300.[/quote'] Vulkanizer MIHAJLOVIÆ - sve radimo kod njega i imamo najpozitivnije iskustvo kako na 2, tako i na 4 toèka! Preporuèujem svim prijateljima i poznanicima... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 4, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vulkanizer MIHAJLOVIÆ - sve radimo kod njega i imamo najpozitivnije iskustvo kako na 2' date=' tako i na 4 toèka! Preporuèujem svim prijateljima i poznanicima... :wink:[/quote'] Ja kad sam s Kivijem bila kod njega nije hteo da mi skine tochak i zakrpi gumu...trazio je da ja skinem sve i donesem mu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih 2 centa. Za krpljenje guma bih vam preporucio vulkanizera koji je preko puta kineskog trznog centra' date=' onaj sa velikom tendom ispred, mislim da je tamo najveci a nazalost ne znam ime firme. [/quote'] E kad to zavrsite onda odma pored u servis KOZLINA al ne da se opravljate jer je auto servis vetj na pivo sa nasim drugarom Lazom celavim , biker razume se a moze i da posluzi za neke sitne opravke na motoru a bome i za one krupnije ako su vam kola u kvaru :wink: sorry zamali off :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Chisto da se ljudi ne bi cimali kao ja malo pre... :-\ Tadic Centar tel: 011/ 2781-401 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Polovne gume u Pancevu se prodaju kod Mice Djavola uvek ima bas bas dobrih komada svezijih datuma on skine kod Janjice na novoseljanskom putu demontaza i balansiranje. Demontaza i montaza za prednju i zadnju 400-600 din a balansiranje 10e po tocku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja bio kod danka na batajnickom drumu skidanje guma sa felni prednja i zadnja sa montiranjem novih pred i zadnja sa balansiranjem novih sve 2000 dinara i momak koji radi tamo izuzetno ljubazan a ja ga jos smarao tipa pazi da mi ne izgulis felne i t d momci su pazljivi i svaka cast na balanseru!!!svaka preporuka nalaze se blizu extreme na bat drumu kada krenes prema coca cola fabrici!!!svaka im cast a sto se tice skidanja tockova eeeee to radim sam jer se covek uci na svojim greskama !!!lepo sve razmontiras i namontiras da nemas koga da krivis ako krenes da juris tockove po ulici i taaaakoooo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja skidam sam felne sa motora,zamenu gume placam 200 dinzi, bukvalno dzabe,samo sto nerade balansiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam bio u Tadic-u. Uzeo polovnu zadnju gumu, sa montazom i balansiranjem 3400din (od toga 2200 guma i 1200 ruke). Mislim da je to sasvim ok. Proverio sam i u komshiluku u PitStop servisu, montaza i balansiranje 1000din. Znachi to je to. U Tadic-u su sasvim ok. Odveli me do guma, ja izabrao, pregledao, rekao moze i to je to. Za sada sam zadovoljan i mogu da ih preporuchim. Samo josh da probam gumu (inache na oko izgleda kao nova, sa oko 5mm share, nije uvijena, balans 15g, bez ogrebotina...). Toliko od mene, poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...