Jump to content

Moto Zajednica

Menjac zx-9 r

Recommended Posts

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Ja nisam strucan da pomognem coveku ali sam siguran da cu mu pomoci odgovorima koje cete vi poslati....

Moj drugar ....nekada smo se zajedno vozili....pa je pravio malo pauze na motorima i evo pod stare dane bi da se opet vozimo zajedno....

Posto ne lezi na parama kao i vecina nas gleda da nadje odgovarajuci motor.....

Zet mu je nasao u Italiji Kawu ZX-9r 99' godiste mislim da ima oko 20.000 na satu, prodaje se u salonu i uspeo je da mu spusti cenu na 1500e.

Motor ima jednu manu a to je neki problem sa trecom brzinom.....

Pitanje je sta bi moglo da bude i za koliko para bi moglo da se sredi u "NAJGOREM SLUCAJU".....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS

Колико ја знам да ту може да оде селектор брзина , виљушка, ређе зупчаници. Има три виљишке у мењачу, једна кошта око 70е. Пошто неће у трећу да убаци, може само једна виљушка да оде. Оквирну цену селектора не знам.

Ја сам мени радио на мојој 9-тци радио 2. брзину пре две недеље, па ти ово говорим из мог скромног искуства.

Sad sam zaznao kazu: (You must repair only the third gear or only the "gear pusher",) .....dali je to to....ko zna dobro Engleski da prevede ovo GEAR PUSHER....to meni zvuci ko neki gurac brzina??????

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Sad sam zaznao kazu: (You must repair only the third gear or only the "gear pusher",) .....dali je to to....ko zna dobro Engleski da prevede ovo GEAR PUSHER....to meni zvuci ko neki gurac brzina??????

U bukvalnom prevodu to znači to

evo linka za prevod sa eng na srpski za one koji se malo slabije rezumeju u isti

http://www.google.com/language_tools

samo iskopiraš tekst podesiš sa kog jezika na koji da ti prevede i klikneš na translate i gotovo :D

• Drug član, 1359 postova

pa ili je problem na poluzi koja bira brzine ili je viljuska . samo meni je cudno da takav motor prodaju u salonu a da nije popravljen , po meni znajuci da su italini na glasu kao prevaranti bolje platiti malo skuplje a da oni to srede

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS

По мени се исплати узети тај мотор ако је само 3. брзина у квару. Нека гледа само да га не изађу скупе ''руке'' за поправку, ако он неће да сам ради.

Upravo su se ponudili da oni to srede......posle ko zna koliko prepiski....videcemo sta ce da bude....tj. sutra ce odgovoriti koliko bi to kostalo ?

• Drug član, 1359 postova

Upravo su se ponudili da oni to srede......posle ko zna koliko prepiski....videcemo sta ce da bude....tj. sutra ce odgovoriti koliko bi to kostalo ?

ovo je najbolja kombinacija , ali uzmite nove delove kad vec otvaraju menjac nek pogledaju da nije jos nesto na izdisaju pa nek promene i to normalno platite im delove a ruke gledajte da bidu njihove kad vec otvaraju.

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Traze mu 900 eura da sve dovedu u tip top stanje.... :o :o :o

Koliko li kostaju "ruke kod njih"?????

pa verovatno oko 100 evra po satu

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Jbte....skuplji su nego poslovna pratnja.... ::)

Jbg takav ti je zapad, imam druga u svici drzi servis,kod njega je sat od 120 do 170 chf, a kaze exstra servizi biju i preko 250 chf, pa ti sad vidi.

Mada bi ja uzo taj motor u takvom stanju kakav je sad pa ga uradio kod nas,dosta bi jeftinije izaslo, ko ce da ti garantuje da ce oni sve da mu zamene sto fali,mozda ce samo da ga skarabudze pa posle za pola godine opet otvaranje

Pa generalno tako ga kupiti i ovde uraditi je po meni dobar posao....posto je popravka sve sa delovima vise nego tri puta jevtinija.....

Mogu vam reci da "ovi Italijani" ne opravdavaju naziv prevaranata....posto su lepo i korektno sve u startu objasnili...sad sto je cas rada kod njih toliko.....moze cak biti i dobro za nas..... ???

• Svrati ponekad, 129 postova
  • Motocikl: vfr rc36

Kod nas ce ta popravka izaci oko 500-600 eur, moze da uzme nov selektor i zupcanik ili ceo polovan menjac. Ruke su uglavnom 200-300 eur ostalo su delovi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja