Sijamski_Mrmot 91 Napisano juče u 15:33 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, kako i cime odrzavate snajpere? Pranje (autoperionica?) , briskanje, ciscenje i podmazivanje lanca... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano juče u 16:10 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Kolege, kako i cime odrzavate snajpere? Pranje (autoperionica?) , briskanje, ciscenje i podmazivanje lanca... ? On 3. 5. 2026. at 20:42, Tecaub je napisao: Mekom četkom, crevo , mislim da ni u perionici nista nece da mu fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 85 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi se desilo da je zaglavio km sat nece da prebaci km, sajla normalno radi i pokazuje kojom brzinom idemali da prebaci nece samo preskoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor_mladjen 14 Napisano pre 1 sat U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Tecaub je napisao: Juce mi se desilo da je zaglavio km sat nece da prebaci km, sajla normalno radi i pokazuje kojom brzinom idemali da prebaci nece samo preskoci Vecno mlad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 91 Napisano pre 42 minuta Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pao danas prvi servis, na nesto manje od 300km mirnija masina i lakse salta sa novim uljem (Motul 7100 10-40) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...