Sijamski_Mrmot 41 Napisano juče u 19:02 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moje razmisljanje je bilo, ako je fabricki limitiran na 4000, da ga stavim nakon prvih 200-300km na 6000 i posle na 1000km na 8000? Jer ovaj CDI sa podesavanjima moze 4, 6 pa 7,8,9,10,11 i 12000... na zalost nema opciju na 5000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 41 Napisano pre 11 sati (promenjeno) U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, ko nije bio, na sajmu je izlozeni novi model Snajpera, kozno sediste sa naslonom, vetrobran, mnogo kvalitetnjji materijali rucica, nova instrument tabla i prednja gume je sada 2.75 Promenio pre 10 sati član Sijamski_Mrmot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 41 Napisano pre 8 sati U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan "Plen" sa danasnje posete sajmu, Givi 29L, na zalost jos manjih nema tako da sam morao da se zadovoljim sa ovim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 60 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: "Plen" sa danasnje posete sajmu, Givi 29L, na zalost jos manjih nema tako da sam morao da se zadovoljim sa ovim Ekstra kofer, ako nije tajna koliko je bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 5 Napisano pre 8 sati U prolazu, 27 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: "Plen" sa danasnje posete sajmu, Givi 29L, na zalost jos manjih nema tako da sam morao da se zadovoljim sa ovim Lep kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 41 Napisano pre 7 sati (promenjeno) U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tecaub je napisao: Ekstra kofer, ako nije tajna koliko je bio Nesto preko 7000din na sajamskom popustu ali se vidi razlika u kvalitetu a i uzeo sam na 2 rate... Promenio pre 7 sati član Sijamski_Mrmot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 60 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Nesto preko 7000din na sajamskom popustu ali se vidi razlika u kvalitetu a i uzeo sam na 2 rate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...