abarth_maniac 6188 Napisano Utorak u 17:08 Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa. Mnogi ovde znaju da po malo ceprkam motore. Imam svojih par komada i vecina su neki projekti. Ne zurim i nemam kad. Kupljeni su uglavnom kao ulaganje u buducnost, racionalno trosenje para (ako pita supruga) jer ce to nekad da vredi mnooooog para! Elem: Dolazi momak, odrzavam mu 2 lepe Aprilie RS 125, cijeg oca poznajem godinama. Predajem mu motor, small talk sto bi rekli, kaze kupio je jeftino Automatic. Nece da upali, pokusali on i drugar, busna guma, svasta nesto... Ok, reko jel ima papire? Ima, odjavljen sa zute table, znamo vlasnika. Ponudim mu na nevidjeno 30% vise. Ne znam ni koje je boje automatic, znam samo da ima oba tocka, ramu i "vecinu delova". Sutra zove, ne prihvata ponudu, dolaze ljudi, dali tacno 300% vise. Cestitam prodaju, ravnodusan. Imam automatica na svoje ime, rasklopljen od strane burazera u paramparcad, ali delove vecinom imam, samo da se ofarba i sklapa. Sledece vece, cca 22h, zvoni telefon. Jel stoji ponuda, ovi odustali? Stoji, rekao sam svoju ponudu i stojim iza nje. -"Dodji po motor i ponesi novce!" (Lalinski naglasak, momak mlad, krupan kao stena! Da docaram razgovor koliko je moguce.) 23:30, supruga i ja pred kucom sa prikolicom, on i jos jedan krsni momak sa jedva vidljivim brcicima. I automatic za kog sam siguran da nije onaj koji ja treba da platim. Dajem novac, on tako sitan podigne automatica na prikolicu kao ja da podizem deciji bajs... Pa malo lakse. Ja u cudu! Naravno, ponocno pranje ispred servisa, ujutru provera robe za koju sam dao novac... Malo temeljnije opservacije donose iznenadjenje broj 2. Jbt ovaj automatic je kompletan! Ok, radost na stranu, moped sklonjen, idemo da zaradjujemo pare za more. Vratim se sa mora, onaj glupi osecaj lenjosti i sporog zaleta. Nedelja vece, zamajac jos nije zaleteo. Klik: "Imam nesto za opustanje mozga!" 32 minuta kasnije, stvar je jasna kao dan! Rasklopio sam problematica. Kraj misli. Za dalje cemo da vidimo, popisani svi delovi, pripremljeno skoro sve, poizbijani i popisani svi lezajevi i semerinzi, klip nov i cilindar razbusen, zaptivaci, gumice, srafovi, sajle... sve spremno. Sklapanje, pretpostavljam u nedelju. Odluceno je da ga ne farbam jer je u orvoj boji. Lomim se samo da li da lepim nove nalepnice, ali da kompletan ostane ovakav i da se zub vremena ostavi ocrtan. 30 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1298 Napisano Sreda u 08:39 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si jos jedno motorče? Kukuuuuu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6188 Napisano Sreda u 15:31 Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, maxx je napisao: Kupio si jos jedno motorče? Kukuuuuu Jedan motor tamo-amo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1945 Napisano Sreda u 16:26 Drug član, 694 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Al je ovo lep motorić!!! Nisam nikad video okrugli far sa maskom! Odličan je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 728 Napisano Sreda u 19:10 Zainteresovan, 177 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za motorce. No ja imam dva ili tri pitanja. 1. Koje je marke lift? 2. Da li si sam pravio? (ako jesi prvo pitanje otpada) 3. Koje su dimenzije lifta? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6188 Napisano Sreda u 19:21 Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Lif je kupljen u Pit Stopu u BGu. 1850 eura je bila. Dimenzije bih morao da premerim, pa da javim. Marka je Balanshi, model PL-M02. Malo je reci da sam prezadovoljan njome! Cena nije mala, ali kada bih je sam pravio takvu, veruj mi uz hidrauliku i pneumatiku, ne znam da li bih se uklopio u te novce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 663 Napisano Sreda u 20:53 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam ,nego jos nisam skontao gde ce da ih redjaš,ili ce biti jos posla za mene?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6188 Napisano Sreda u 21:01 Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Da li si video koliko sam jos izbetonirao? Sta mislis da ce to da ostane otkriveno do daljnjeg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3056 Napisano Sreda u 21:35 Slow rider, 973 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Spremaj se da idemo sledeće godine opet za Kopar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2899 Napisano Četvrtak u 15:44 Drug član, 1061 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Rankovog tretmana mobytwin (@mobytwin) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 136K likes, 1,737 comments - mobytwin on July 27, 2025: "Sound On !!!Petit test sur route fermé, d'une MBK 51 ...Merci a :BILL pour les vilebrequins @anselnoenne pour ce chef d'œuvre en peinture VSX FRANCE www.solex-motobecane.comPour le soutient sur ce projet#2fast #mbk51 #4cylinder #polini #2strokepower #bigevo #motobecane #stage6rt #hybride #crossplane #mbk #iconicmotorbikes#vsxfrance". Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 663 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 7. 2025. at 23:01, abarth_maniac je napisao: Da li si video koliko sam jos izbetonirao? Sta mislis da ce to da ostane otkriveno do daljnjeg? Moram naleteti na da vidim dzaba godisnji kad sam na sto strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6188 Napisano pre 14 sati Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 7. 2025. at 17:44, Krmco je napisao: Posle Rankovog tretmana mobytwin (@mobytwin) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 136K likes, 1,737 comments - mobytwin on July 27, 2025: "Sound On !!!Petit test sur route... Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Da sam imao ovako nesto kad sam poceo da vozim, ne biste vi imali servis u Zrenjaninu, nego spomenik na groblju! Mada ... Koliko smo turpijali ovo sto smo imali (krali) od roditelja, svakako je dobro sto nismo izlomili sve koske na sva mesta... Nekoliko puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2009 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Zainteresovan, 603 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ijaoo Promenio pre 11 sati član francuz69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2009 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Zainteresovan, 603 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/31/2025 at 6:44 PM, Krmco said: Posle Rankovog tretmana mobytwin (@mobytwin) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 136K likes, 1,737 comments - mobytwin on July 27, 2025: "Sound On !!!Petit test sur route fermé, d'une MBK 51 ...Merci... Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Ovlazih Promenio pre 11 sati član francuz69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...