Jump to content

Moto Zajednica

Kupio bi zeni auto

Recommended Posts

• -, 1851 postova
  • Motocikl: /
10 hours ago, Alexa90 said:

Kako s tim motorom i klimom na 130 uspe da troši samo 6.5?

Pa tako sto ga vozis niz Mokrolusko brdo...

A i te smesnje potrosnje po gradu se racunaju kad vozis od Cvetkove pijace do Pravnog ili po Nbgd u 5 ujutro!

Napravite vi 2-3 kruga tamo od Pejtona pa do zoloskog vrta i onda pogledajte kolko trosi po gradu...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1569 postova
  • Motocikl: Nemaaa

Potrosnja zavisi od:

- navika vozaca (pun gas, svaler gas, laganica, penzioner)

- poznavanja saobracajnih navika u mestu u kom se vozi (da znas kada da ne juris pun gas na sledeci semafor jer ce da se upali crveno, da znas gde je majja guzva u kom delu dana)

- geografskog terena (ravno, brdovito)

- kvaliteta goriva

- ispravnosti celokupnog sklopa vozila (motor, kompresija, menjac, lamela, gume prilagodjene za to doba)

Tako da isti auto (npr ford fiesta 1.25 benzinac) moze da trosi kod mene u BG 9-10, a kod nekoga u Beloj Crkvi 6-7

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Yamaha xsr 125

Nemam pojma kako,ona nema racunar Koji pokazuje potrosnju,to je sipanje od cepa do cepa goriva.napisao sam prosecnu potrosnju put Nis Beograd I nazad I 200 km gradske voznje skroz Beograd.

Promenio član Bobni

• Drug član, 773 postova
On 1. 8. 2025. at 11:35, Lukac je napisao:

Mozda te zanima Fiat Croma, 1.9 multijet,150ks, 2007 sada ima 280000km. Ja sam prvi vlasnik kupljen od prvog i jedinog vlasnika iz Slovenije-imam svu papirologiju. Uzeo sam ga sa 213000km, evo peta godina, nijedan kvar do sada uz regularno odrzavanje, na otvorenom 5-5,4 u gradu oko 6-6,5 uz penzionersku voznju, cena 2500e, sad registrovan u julu , pozz, 063339530

E ovo nije ni malo loša opcija.

Retke su Crome sa poznatom istorijom i ovako malom kilometražom....ukoliko je to,stvarno to.

Ne vučem vodu ni na čiju vodenicu ali @Vitez Koja planiraš kuću,tebi matori ovako nešto treba.

Da prevezeš sve i svašta i da imaš porodičan auto.

Dobru cromu je danas veoma teško naći.

Prema motorima koje ovde izbacuje u prodaju,rekao bi da je ova croma vredna za pogledati.

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 190 postova
  • Motocikl: F800GS
On 4. 8. 2025. at 16:55, Cvijanović je napisao:

E ovo nije ni malo loša opcija.

Retke su Crome sa poznatom istorijom i ovako malom kilometražom....ukoliko je to,stvarno to.

Ne vučem vodu ni na čiju vodenicu ali @Vitez Koja planiraš kuću,tebi matori ovako nešto treba.

Da prevezeš sve i svašta i da imaš porodičan auto.

Dobru cromu je danas veoma teško naći.

Prema motorima koje ovde izbacuje u prodaju,rekao bi da je ova croma vredna za pogledati.

Ja imam auto, ali bi zeni uzeo neki mali da ima do posla i kad budu dosla deca (nadam se uskoro) zato bi joj uzeo mali, sa 5 vrati i klimu da ima. Ne treba nam neki luksuzan, samo da bude pouzdan i mali potrosac

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 169 postova
  • Motocikl: NC 750 X
On 8/6/2025 at 9:36 PM, Vitez Koja said:

Ja imam auto, ali bi zeni uzeo neki mali da ima do posla i kad budu dosla deca (nadam se uskoro) zato bi joj uzeo mali, sa 5 vrati i klimu da ima. Ne treba nam neki luksuzan, samo da bude pouzdan i mali potrosac

Mozda ovako nesto?

2008, 1.6 tdci.

Pustio sam pp.

IMG_2562.jpeg

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1723 postova

Moj 307 1.6 66kw sasvim solidno vuce iako je jos karavan. Zena bi da prodamo pa da uzmemo nesto mladje da ona vozi a ja da spadnem na njen 206🙂. Mislim da bi tada taj 206 ja pretvorio u ladu nivu. Nego zadovoljan sam sa pezoima, imaju oni te svoje gremline ali najvise se dobije za tu cifru.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja