ser 8337 Napisano Avgust 4 -, 1851 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Alexa90 said: Kako s tim motorom i klimom na 130 uspe da troši samo 6.5? Pa tako sto ga vozis niz Mokrolusko brdo... A i te smesnje potrosnje po gradu se racunaju kad vozis od Cvetkove pijace do Pravnog ili po Nbgd u 5 ujutro! Napravite vi 2-3 kruga tamo od Pejtona pa do zoloskog vrta i onda pogledajte kolko trosi po gradu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5082 Napisano Avgust 4 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja zavisi od: - navika vozaca (pun gas, svaler gas, laganica, penzioner) - poznavanja saobracajnih navika u mestu u kom se vozi (da znas kada da ne juris pun gas na sledeci semafor jer ce da se upali crveno, da znas gde je majja guzva u kom delu dana) - geografskog terena (ravno, brdovito) - kvaliteta goriva - ispravnosti celokupnog sklopa vozila (motor, kompresija, menjac, lamela, gume prilagodjene za to doba) Tako da isti auto (npr ford fiesta 1.25 benzinac) moze da trosi kod mene u BG 9-10, a kod nekoga u Beloj Crkvi 6-7 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 342 Napisano Avgust 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma kako,ona nema racunar Koji pokazuje potrosnju,to je sipanje od cepa do cepa goriva.napisao sam prosecnu potrosnju put Nis Beograd I nazad I 200 km gradske voznje skroz Beograd. Promenio Avgust 4 član Bobni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1956 Napisano Avgust 4 Drug član, 773 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 8. 2025. at 11:35, Lukac je napisao: Mozda te zanima Fiat Croma, 1.9 multijet,150ks, 2007 sada ima 280000km. Ja sam prvi vlasnik kupljen od prvog i jedinog vlasnika iz Slovenije-imam svu papirologiju. Uzeo sam ga sa 213000km, evo peta godina, nijedan kvar do sada uz regularno odrzavanje, na otvorenom 5-5,4 u gradu oko 6-6,5 uz penzionersku voznju, cena 2500e, sad registrovan u julu , pozz, 063339530 E ovo nije ni malo loša opcija. Retke su Crome sa poznatom istorijom i ovako malom kilometražom....ukoliko je to,stvarno to. Ne vučem vodu ni na čiju vodenicu ali @Vitez Koja planiraš kuću,tebi matori ovako nešto treba. Da prevezeš sve i svašta i da imaš porodičan auto. Dobru cromu je danas veoma teško naći. Prema motorima koje ovde izbacuje u prodaju,rekao bi da je ova croma vredna za pogledati. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 280 Napisano Avgust 6 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2025. at 16:55, Cvijanović je napisao: E ovo nije ni malo loša opcija. Retke su Crome sa poznatom istorijom i ovako malom kilometražom....ukoliko je to,stvarno to. Ne vučem vodu ni na čiju vodenicu ali @Vitez Koja planiraš kuću,tebi matori ovako nešto treba. Da prevezeš sve i svašta i da imaš porodičan auto. Dobru cromu je danas veoma teško naći. Prema motorima koje ovde izbacuje u prodaju,rekao bi da je ova croma vredna za pogledati. Ja imam auto, ali bi zeni uzeo neki mali da ima do posla i kad budu dosla deca (nadam se uskoro) zato bi joj uzeo mali, sa 5 vrati i klimu da ima. Ne treba nam neki luksuzan, samo da bude pouzdan i mali potrosac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1956 Napisano Avgust 7 Drug član, 773 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan E...ok. Često se desi da se ne pročita sve ili se nešto preskoči... Ja ukapirao da vam ekipno treba jedan auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 162 Napisano Avgust 8 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan On 8/6/2025 at 9:36 PM, Vitez Koja said: Ja imam auto, ali bi zeni uzeo neki mali da ima do posla i kad budu dosla deca (nadam se uskoro) zato bi joj uzeo mali, sa 5 vrati i klimu da ima. Ne treba nam neki luksuzan, samo da bude pouzdan i mali potrosac Mozda ovako nesto? 2008, 1.6 tdci. Pustio sam pp. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1662 Napisano Avgust 13 Drug član, 1723 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj 307 1.6 66kw sasvim solidno vuce iako je jos karavan. Zena bi da prodamo pa da uzmemo nesto mladje da ona vozi a ja da spadnem na njen 206. Mislim da bi tada taj 206 ja pretvorio u ladu nivu. Nego zadovoljan sam sa pezoima, imaju oni te svoje gremline ali najvise se dobije za tu cifru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...