Jump to content

Moto Zajednica

malo o meni

Recommended Posts

  • U prolazu, 12 postova

Po pregledavanju po malo teme o kinezima na ovom forumu, odlučih da vam se pridružim.

Logično, vozim kineza keeway speed 125 , i prezadovoljan sam količinom dobijenog za uloženo.

Malo lošiji delovi od gume na motoru, malo skidanje farbe sa felne i lošije sajle su jedino što me je pratilo za 6500km u prošloj godini uz konstantno obećavanje servisera u Kragujevcu da će obezbediti delove za zamenu.

Moram i napisati da sam potpuno neplanirano postao motordžija. Krenuo sam na BG sajam prošle godine, i ušao u 10 sati u prvu halu do ulaza gde su bili izloženi motori.Odmah levo bio je prelepi keeway speed sa meni neverovatnom cenom od 105.000din. Nisam mogao da se pomerim od njega kada mi je prišla još lepša hostesa sa pitanjem da li mi se svidja motor. Na moje "da" , ona je rekla da je njen tata ove godine kupio i njega kada ju je posetio na sajmu  a od prošle godine ima superlight, kojim je  prezadovoljan.Malo je slušam, malo gledam nju malo više motor, ali mi je cena previsoka za moju slamaricu u kojoj imam 30.000din, pripremljenih kao avans za novi bajs sa deor lx shimano opremom  u sledećoj godini. Medjutim, hostesa ne odustaje od mene pa me šalje do bankara na njihovom štandu, koji je isto surovi profesionalac, i radi u Findomestik banci koja baš na sajmu daje beskamatni godišnji kredit, tj. 21.000din učešće i po 7.000din. na 12 meseci. Za pola sata su mi, na kao moj zahtev, odgovorili da mi je odobren kredit i ja u 10.30 kupih motor, a u 11.00 kacigu od čoveka koji je iskusni motordzija (izbrazdanog lica od raznih sudara i bez jednog oka kao posledica od istih), i koji me je ubedio da od motora ne odustajem jer su medju najboljim kinezima, snažni i izdržljivi.Za mesec dana sam položio za A-kategoriju i onda sam išao svuda i sve dalje, gde pre biciklom nisam stizao a bio sam u stanju da bajs vozim često turama izmedju 50 i 100km.

I tako, ja još 2 rate za kredit, jedna registracija od 5.000din, par servisa za 3.000din, malo para za benzin i finansijska konstrukcija za ovogodišnju vožnju je zaokružena.

I ove godine ću na sajam, ali malo podalje ću da gledam, da ne bi pročiteo ako negde piše "staro za novo".

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 12 postova

Hvala svima Vama na dobrodošlici, a što se tiče hostese suviše je ubedljiva bila da bi joj uzeo broj telefona ili slikao, iako sam slikao sve druge hostese, jer bi me tada žena malo više prozivala za kupovinu motora.[/img]

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja