Goranche 3 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po pregledavanju po malo teme o kinezima na ovom forumu, odlučih da vam se pridružim. Logično, vozim kineza keeway speed 125 , i prezadovoljan sam količinom dobijenog za uloženo. Malo lošiji delovi od gume na motoru, malo skidanje farbe sa felne i lošije sajle su jedino što me je pratilo za 6500km u prošloj godini uz konstantno obećavanje servisera u Kragujevcu da će obezbediti delove za zamenu. Moram i napisati da sam potpuno neplanirano postao motordžija. Krenuo sam na BG sajam prošle godine, i ušao u 10 sati u prvu halu do ulaza gde su bili izloženi motori.Odmah levo bio je prelepi keeway speed sa meni neverovatnom cenom od 105.000din. Nisam mogao da se pomerim od njega kada mi je prišla još lepša hostesa sa pitanjem da li mi se svidja motor. Na moje "da" , ona je rekla da je njen tata ove godine kupio i njega kada ju je posetio na sajmu a od prošle godine ima superlight, kojim je prezadovoljan.Malo je slušam, malo gledam nju malo više motor, ali mi je cena previsoka za moju slamaricu u kojoj imam 30.000din, pripremljenih kao avans za novi bajs sa deor lx shimano opremom u sledećoj godini. Medjutim, hostesa ne odustaje od mene pa me šalje do bankara na njihovom štandu, koji je isto surovi profesionalac, i radi u Findomestik banci koja baš na sajmu daje beskamatni godišnji kredit, tj. 21.000din učešće i po 7.000din. na 12 meseci. Za pola sata su mi, na kao moj zahtev, odgovorili da mi je odobren kredit i ja u 10.30 kupih motor, a u 11.00 kacigu od čoveka koji je iskusni motordzija (izbrazdanog lica od raznih sudara i bez jednog oka kao posledica od istih), i koji me je ubedio da od motora ne odustajem jer su medju najboljim kinezima, snažni i izdržljivi.Za mesec dana sam položio za A-kategoriju i onda sam išao svuda i sve dalje, gde pre biciklom nisam stizao a bio sam u stanju da bajs vozim često turama izmedju 50 i 100km. I tako, ja još 2 rate za kredit, jedna registracija od 5.000din, par servisa za 3.000din, malo para za benzin i finansijska konstrukcija za ovogodišnju vožnju je zaokružena. I ove godine ću na sajam, ali malo podalje ću da gledam, da ne bi pročiteo ako negde piše "staro za novo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Goranche!! Opsirno, nema sta, 10-ka za trud ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Goranche Lepa pricica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto se ta hostesa "namucila" da te ubedi. Dobrodosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_RaShA_ 56 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Svaka čast za predstavljanje, ajd upadaj u društvo, zaslužio si!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1858 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1052 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Faco Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i svaka cast na predstavljanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Goxy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije bilo devojke na standu , mozda bi jos uvek vrteo pedale Odnesi joj cokoladu i zahvali se sto ti je otvorila oci :o ;D Dobrodosao na forum !!! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10592 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1086 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav...i budi zahvalan hostesi što te prosvetlila... P.S. da nisi možda uzeo broj da ni nas poneke malo prosvetli... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranche 3 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Vama na dobrodošlici, a što se tiče hostese suviše je ubedljiva bila da bi joj uzeo broj telefona ili slikao, iako sam slikao sve druge hostese, jer bi me tada žena malo više prozivala za kupovinu motora.[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao, imenjace! sto se tice hostese, sigurno je sigurno, ko zna sta bi ti ona jos prodala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...