Papa del Camino 217 Napisano Avgust 13 U prolazu, 40 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei hvala majstore, takodjer! Želim ti krivudave ceste, dobre ljude uz put, jeftin benzin i hladnu pivu. Ostalo se samo ponamješta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5971 Napisano Avgust 13 Ne silazi, 5089 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Papa del Camino fantastičan putopis! Ovaj putopis će se zasigurno uđi među najbolje na forumu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 162 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Kako čitam i prolazim deo po deo, sve više mi je žao što se bližim kraju. Iako sam par puta bio na jugu i na razmeni studenata, imao osecaj da jug italije ima još dosta da ponudi, nakon čitanja kako si ti ovo doživeo, opet sam počeo da “kujem” planove da i motorom odem i ispunim deo snova. Baš dobro pišeš i prenosiš sve što si doživeo usput. Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 217 Napisano Avgust 14 U prolazu, 40 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic @GunnerHan hvala majstori, pisat cu opet. Drago mi je da vam se svidja. Uskoro cu iznijeti plan puta za oktobarsku Kapadokiju,doduse vise zbog skupljanja informacija, al zanimljive su te pripreme puta.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5077 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 5616 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam dobar deo i sam prošao, ti si o njima ispripovedao na način koji me je držao prikovanog za ekran kao da čitam o predelima sa druge planete. Sjajan stil! Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 5 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da napisem, a da ne ponavljam ono sto je vec napisano. Prelepo putovanje i prelepo opisano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1278 Napisano Avgust 27 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je fantastičan a slike još pojačavaju taj utisak. Nedostaje samo po neki selfi, kako bi još bolje upoznali putopisca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...