Papa del Camino 1 Napisano pre 5 sati (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravlja vas pedesetogodisnji biker rodjen u Banja Luci, zivio u Rijeci, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, trenuno nastanjen u Passau (DE) zadnje 2,5 god... i nikad ne znam sta reci kad me pitaju odakle sam.. Vozim Suzuki V-Strom 1000 2016 god.,inace moj drugi. Prije ovoga sam vozio malog Stroma-650ccm (5 godina) i bio prezadovoljan sa njime, pa je veliki Strom logican slijed. Dok sam zivio u Sarajevu putovanjem sam zvao i odlazak do mora, Crne Gore, itd.. Sad kad zivim u Njemackoj (900km Passau-Sarajevo u jednom pravcu), pa odem motorom 5x godisnje u Sa, rijec putovanje mi je dobila jednu 0. Uskoro vam pisem o mojim gubljenjima po raznoraznim cestama... Promenio pre 5 sati član Papa del Camino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 297 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav I dobro dosao!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...