LukaB1995 3 Napisano pre 11 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, Zovem se Luka, imam 29 godina i zivim u Beogradu sa sestrom (odrastao u Grockoj, rodjen u Beranama). Zaposlen sam kao analiticar podataka u kompaniji koja se bavi klinickim istrazivanjima. Polozio sam pre 10 dana za A kategoriju u auto skoli Vir, kod Jasminka kome se i ovom prilikom ovde zahvaljujem za sve savete i odlicnu obuku! Od malih nogu volim motore i nisam mogao da docekam trenutak kad cu poloziti i kupiti svoj prvi motor. Zbog ogranicenog budzeta i malo "jacih" cena polovnih motora (o cemu je bilo jako puno rasprave na forumu ) mislio sam da cu propustiti ovu sezonu ali sam se sinoc cuo sa suprugom od koleginice koji je resio da proda svoj motor. U pitanju je Hyosung gt650 naked, i iskreno jedva cekam da ga vidim i isprobam veceras. Super je ocuvan, kod tog coveka je preko 5 godina, i stvarno imam poverenja u njega kad kaze da nije imao nijedan problem za sve ovo vreme. Slazem se da je mozda malo jaci za pocetnika, ali cemo polako da se upoznajemo i idemo zajedno napred. Radujem se svim buducim savetima i druzenju, i drago mi je sto sam postao deo ovog foruma. U nedostatku neke novije slike sa motorom, imam samo ovu, jednu jedinu staru 21 godinu Pozdrav i javljam da li sam se motorizovao danas! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 703 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Fino predstavljnje i sa srecim kupovina, javljaj da li je makina kupljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12978 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2966 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 519 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...