Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Dobar dan svima, 

Zovem se Luka, imam 29 godina i zivim u Beogradu sa sestrom (odrastao u Grockoj, rodjen u Beranama). Zaposlen sam kao analiticar podataka u kompaniji koja se bavi klinickim istrazivanjima. Polozio sam pre 10 dana za A kategoriju u auto skoli Vir, kod Jasminka kome se i ovom prilikom ovde zahvaljujem za sve savete i odlicnu obuku! Od malih nogu volim motore i nisam mogao da docekam trenutak kad cu poloziti i kupiti svoj prvi motor. Zbog ogranicenog budzeta i malo "jacih" cena polovnih motora (o cemu je bilo jako puno rasprave na forumu 😅) mislio sam da cu propustiti ovu sezonu ali sam se sinoc cuo sa suprugom od koleginice koji je resio da proda svoj motor. U pitanju je Hyosung gt650 naked, i iskreno jedva cekam da ga vidim i isprobam veceras. Super je ocuvan, kod tog coveka je preko 5 godina, i stvarno imam poverenja u njega kad kaze da nije imao nijedan problem za sve ovo vreme. Slazem se da je mozda malo jaci za pocetnika, ali cemo polako da se upoznajemo i idemo zajedno napred.

Radujem se svim buducim savetima i druzenju, i drago mi je sto sam postao deo ovog foruma. 

U nedostatku neke novije slike sa motorom, imam samo ovu, jednu jedinu staru 21 godinu 🥹

20250720_122411.thumb.jpg.2a3794885e6f636ad6f74a4d37e9a93e.jpg

Pozdrav i javljam da li sam se motorizovao danas! 

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 170 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021

Pozdrav kolega i dobrodosao 💪✌️😎

Fino predstavljnje i sa srecim kupovina, javljaj da li je makina kupljena💪

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja