malitomic 2163 Napisano Jul 14 Drug član, 1320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sakupila deca dvestotinak evra pa bi uzela Ps4. Ako ima i neka dobra ponuda za Ps5 možda ima smisla dodati i za to, mada nisu neki zahtevni igrači, niti ja dajem da se to mnogo igra.. 0604421566 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15000 Napisano Jul 14 Cool tip, 3155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje moj kum sa gomilom igrica...0648616054 Dule. Pozovi se na mene. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3463 Napisano Jul 14 (promenjeno) Drug član, 1637 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Možda bih prodao ja moj PS4 sa dva džoistika i dosta igrica (sve su na disku). Prvi vlasnik, nije mnogo radio,očišćen od prašine i zamenjena termo pasta ,preventivno u ovlašćenom servisu,tiho radi. Možda može negde da se uđe da se vidi broj radnih sati, na ovom mom je sigurno smešan broj, čak su mi i džoistici i dalje iz originalnog pakovanja (uz konzolu došli). Jedino što je verzija sa 500gb(ma da meni nikad nije zafalilo prostora) ali ako treba očuvan, to je to. @malitomic Promenio Jul 14 član Džim Džarmuš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2163 Napisano Jul 14 Drug član, 1320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš, da tako nesto mi treba, očuvano i pouzdano. Ako rešiš da prodajes javi cenu. Trojka koju smo takodje ovde sa foruma kupili, jako lepo služila par godina @sashac poslao sam poruku Duletu, vidim da je slabo aktivan na Viberu pa ako ne odgovori uskoro pozvacu ga.. Hvala za preporuku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5050 Napisano Jul 14 Ne silazi, 5610 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Naravno dogovor za cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2163 Napisano Jul 14 Drug član, 1320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Duletom, imamo ponudu od 200e za konzolu 500^Gb sa 2 dzojstika i 12 igrica na diskovima Čeka se @Džim Džarmuš da se izjasni hoće li da proda I @doktor da kaže cenu Hvala svima na učestvovanju, deca nestrpljiva, a I ja bih da se to resi što pre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 273 Napisano Jul 14 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja na prodaju Slim verziju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2163 Napisano Jul 14 Drug član, 1320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorena kupovina @doktor-ove konzole. Presudila cena a I izbor igrica koji se deci najviše svidja. Hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...