keš 507 Napisano Jul 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Да ли неко има искуства са Кс-ЛАНД алу коферима, да ли вреде те паре и да ли уопсте заслузују пазњу? Promenio Jul 9 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1917 Napisano Jul 9 BJB Maxi Scooter Club, 759 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Rebrendirani LS2, nema greške 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
There is no spoon 208 Napisano Jul 9 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SRT550X, Suzuki Burgman 125, Tomos A3 '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam X-Land 65l (jer uvek je malo ) na sajmu automobila, za sada nemam nikakvih zamerki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 182 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 54 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan Kupio njihov centralni 55 lit, fantazija za te pare.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6218 Napisano Jul 9 Nemanja Stojanović, 1710 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i LS2 i X-Land, kao što kaže @andrej. oni prodaju priču da je isto al samo druga slova. Ja tvrdim da nije tako, i da razlika u ceni dolazi i sa razlikom u kvalitetu. Deluju mi tanje, postava je drugačija, kinesastkija, i nekako nemaju integritet. Ko može da nađe i dalje LS2, bolje nek to pazari. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...