Luka9905 1956 Napisano Jul 9 (promenjeno) Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ključne karakteristike: Podesiva vila, preload i rebound; Mono-shock zadnji amortizer sa podešavanjem preload u 7. nivoa; Unapređene prednje kočione čeljusti – stavljene Tokico šestoklipne (fabričke su četvoroklipne) i pancirna creva; Kupljen nov u Srbiji; Agregat 919; Uredno i redovno održavan; Bez trenutnih ulaganja; Registrovan do 09.06.2026. godine; Na 50k stavljen DID lanac i lančanici, maja 2022. godine; Na 57k urađen servis vile, ulje i semerinzi, jula 2023. godine; Na 59k montirane Mitas gume, avgusta 2023. godine; Zamenjeni ležajevi točkova i urađeno balansiranje pre montiranja guma; LED osvetljenje – far, pozicija, tablica, kilometar sat, lampice indikatora (stavljeno sve pre mesec dana); U aprilu mesecu, u moto servisu Boban, uradio sam sledeće: Kompletan mali servis (Motul 7100); Nove TRW prednje i zadnje pločice; Opran KN filter; Zamenjena kočiona tečnost; Zamenjen antifriz; Zamenjene svećice; Kompletno pregledan motor; Posedujem račun za navedeno, kao i kompletnu zapisanu istoriju održavanja od strane prethodnog vlasnika od juna 2021. godine kada je motor imao 41k na satu. Od dodatne opreme: Dva Yoshimura originalna topa, posedujem i fabričke; Veliki vizir; Givi nosač kofera, kofer i crash bar; Barakuda ručice i poluge (preklopne); Nosači bisaga (nisu na motoru); KN filter; BMW R nine T retrovizori na kormanu, posedujem i originalne hromirane; Denali sirena (ne znam da li je kopija ili original); Širi korman; USB Punjač (pored USB dostupan i priključak kao za auto punjač) – 12V; Od mana bih izdvojio: Napukli prednji branik (par cm) – vide se tragovi varenja; Nekoliko tačkica od kamenčića na rezervoaru; Senzor ćopave (motor se neće ugasiti spuštanjem nožice dok je u brzini) – prespojio sam direktno; Za potpuno zadovoljstvo estetikom odradio bih plastifikaciju ili farbanje crash bara, nosača bisagi i nosača kofera i zamenio po neki šraf (sitna površinska korozija); Mane su rešive za 100-200e, samo je potrebno vreme koje na žalost retko imam. Nema ABS, kao ni pokazivač nivoa goriva ili stepena prenosa (fabrički nema). U odnosu na prethodne generacije izdvaja ga štelujuće vešanje. Izuzetno je upravljiv, ubrzanja su linearna u svim obrtajima, brzine dugačke, robusan je i dovoljno velik da vožnja bude komforna i udobna. Udoban za grad, a dovoljno snažan za bilo koju turu. Bukvalno motor za sve. Pali na prvi zub. Mirno i stabilno radi, kvačilo ne proklizava i odvaja gde treba, ulje ni druge tečnosti ne troši. Agregat je suv. Lanac se redovno čisti i podmazuje. Nema nikakvih skrivenih mana. Može se pogledati kod bilo kog majstora na teritoriji Beograda ili Pančeva, uz obaveznu prethodnu najavu. Za prodaju imam minimalne uslove: Ne prodaje se na ovlašćenje, i prenos je obavezan odmah; Proba moguća samo sa A kategorijom; Potrudio sam se da pružim jedan sveobuhvatan i konkretan oglas sa detaljnim opisom. Ukoliko imate dodatna pitanja, molim da me pozovete. Cenu za forum 3.600e. Kupljen je na forumu, prethodna tema za prodaju: Zamena može za naked ili sport-touring uz moju doplatu. Moj broj telefona je 0606219700. Za sada oglas samo ovde (možda se i predomislim ). Promenio Jul 9 član Luka9905 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 164 Napisano Jul 10 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Moja bivsa Honda, odlican motor. Veoma ocuvan. Ko pazari, usrecice se. Srecna prodaja Luka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1956 Napisano Petak u 13:45 Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za CB1000R. Honda pa sve onda 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20141 Napisano Petak u 16:55 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor Ne vidja se cesto bas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 2010 Napisano Petak u 18:31 Drug član, 660 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Luka9905 said: Može zamena za CB1000R. Honda pa sve onda Lomim se da ponudim moju… 2022 god, sa citavih 3000km na satu… 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1247 Napisano Petak u 18:54 Drug član, 1174 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Lepša stara CB-ejka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 2010 Napisano Petak u 19:17 Drug član, 660 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan E neka si rekao. Otvorio si nam svima oci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1956 Napisano Petak u 20:13 (promenjeno) Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @DjoleLO dobra ponuda, jako lep motor. Taj black edition mi se baš dopada. Promenio Petak u 20:13 član Luka9905 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...