Miha1998 12 Napisano Jul 9 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Zontes 350X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Moje ime je Nemanja, iz Smedereva sam, i odnedavno uzivam na dva tocka. Prosle godine je otac kupio Pedu tek 250, i malo po malo, zaljubih se i ja u motore. Tako da sam odlucio da i ja polazem za A2 i odnedavno sam vlasnik Zontesa 350X. Do sada sam s njim presao 3400km za malo vise od 2 meseca, i u planu mi je da krajem Jula idem s njim na more u Cg. Ukoliko imate nekih pitanja, tu sam Ciste drumove vam zelim! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12947 Napisano Jul 9 Ne silazi, 2965 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5349 Napisano Jul 9 Drug član, 1306 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11139 Napisano Jul 9 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4100 Napisano Jul 9 Drug član, 473 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Nemanja, srećan put u CG i uživaj u vožnji! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8599 Napisano Jul 9 Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 676 Napisano Jul 9 Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 508 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, srećan put i bezbedno se vozi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4726 Napisano Jul 11 Drug član, 2463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Kako si zadovoljan motorom? Drugar me pitao reko nemam pojma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 292 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miha1998 12 Napisano Subota u 20:06 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Zontes 350X Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 7. 2025. at 21:04, RankoBg87 je napisao: Dobro dosao. Kako si zadovoljan motorom? Drugar me pitao reko nemam pojma Za prvi motor, odlican. Iako ima "samo" 350 kubika i 39 konja, motor sasvim lepo ide, lepo povlaci, prve tri brzine su mu malo kratke ali ostale su vec okej. 115 na sat je na 7000 obrtaja, za autoput idealno, osecaju se vibracije na toj brzini ali jbg. Sto se tice saputnika, motor oseca kada je dvoje na motoru ( s tim da su mi saputnici bili malo tezi pa je i prelazilo dozvoljenu nosivost). Za sediste bih rekao da je srednje udobnosti, meni je okej, imao samo jednu duzu turu od 300km i bilo mi je dobro. Vizir - kada je spusten dole, vetar udara u grudi. Kada se vizir podigne (elektro podesavanje), vetar udara oko usiju. Menjac odlican, kvacilo takodje. Motor se bas lako vozi, nije tezak i brzo se savlada. Sva svetla su mu led, i nocuuu se odlicno vidi, sa dugim svetlom uradite rendgenski snimak ako je potrebno Na kocnice nemam zamerke, J.J Huan su. Za sada sam primetio da mi prednji desni migavac magli tj ne dihtuje lepo i to cu traziti da mi zamene. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...