draki 2985 Napisano Jul 6 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав сестре и браћо по моторима, Разговарао сам јуче са члановима МК Тутин и одобрили су ми да отворим тему на форуму и самим тим позовем сву моторашку заједницу на овај мото скуп. Субота 26. јул резевисана је за добро познату локацију надомак Тутина гдје ће врхунски домаћини угостити огроман број (судећи по прошлим годинама) моториста са свих страна. О самом раду мото клуба Тутин може много више видјети на инстаграм страници 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2985 Napisano Jul 6 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan С обзиром да планирам да идем на овај мото скуп позивам све који желе да се придруже вожњи. Кренуо бих у раним сатима из Бијељине, па преко Романије (више од 5 година нисам прошао Романијом) до Рогатице, а даље ка Рудом и Прибојем. Од Прибоја се укључује на пут ка Златару и преко Пештера до Тутина. Неких 400 километара много доброг пута. Тамо бих, наравно, преноћио а онда у недељу преко Пазара и Рашке и Долине јоргована ишао за Београд. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2985 Napisano Jul 6 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5710 Napisano Jul 6 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Draki, odlična ti je ova ruta. Vozio sam preko Romanije pre mesec dana, a od Tutina do Zlatara pre oko dva (možda i tri) meseca i sve je krivina za krivinom. Imao sam u vidu ovaj skup, ali još ne mogu da obećam da ću moći da dođem, svakako bih voleo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2985 Napisano Jul 6 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Да сам свему посвећен као прављењу планова за вожњу гдје би ми био крај Ја сам у фазону, планира, радим на томе али увијек постоји могућност да се планови покваре. Ако одлучиш да идеш јави се па да попијемо неко пиће и поједемо што шта 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...