waterman 198 Napisano Jul 4 Svrati ponekad, 203 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam apriliu 300 godište 2015 sa pređenih 7000 km. urađen prvi servis na 1000 km i posle vožen 9 godina po malo sa istim uljem do danas. Gume michelin dot 2013 i 2014 kao nove. Probao sam ga i na maloj brzini čuje se neko grebanje iz prostora kajša, na većoj brzini ne čuje se ništa. Da li uzeti ovako nešto jer svi znamo da ovako nenormalna eksploatacija pravi veliku štetu. Cena 2000 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Jul 5 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bez slika je tesko bilo sta reci. Zavisi od stanja, ako je mint ja bih uzeo, pa sve rasklopio ocistio, podmazao, zamenuo ulje i tek onda provozao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 198 Napisano Jul 5 Svrati ponekad, 203 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan To je sr max 300. Proklizao e i odrao plastika na desnoj strani,ostalo kao novo. Najviše me nerviraju ove stare gume ,koje su inače odlične marke . kilometraža garantovana ,znam čoveka od kad je kupio.Platio je oko 5000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...